End Google Tag Manager --> 24Rent aikoo hakea Helsingin yhteiskäyttöautopysäköintilupia

fiilisrajattu

24Rent tulee hakemaan Helsingin kantakaupungin pysäköintilupia

Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunta on päättämässä kantakaupungin parkkipaikkojen käytöstä mm. yhteiskäyttöautoilun kannalta. Jos lautakunnan päätös toteutetaan muuttumattomana, saadaan uusi tarroihin perustuva pysäköintijärjestelmä yhteiskäyttöautoille. Tunnustarralla varustetun yhteiskäyttöauton saa pysäköidä asukas- ja yrityspysäköinpaikoille. Tunnustarrat jaetaan yleisen haun kautta yhteiskäyttöautoyrityksille.

Päätöksen myötä useammat yhteiskäyttöautoja tarjoavat yritykset pääsevät toimimaan Helsingin kantakaupungin aluella, myös 24Rent. 24Rent tulee hakemaan pysäköintilupia kalustolleen toiminnan aloittamiseksi Helsingin kantakaupungissa. 24Rent iloitsee siitä, että Suomessa on alettu purkamaan vapaata kilpailua estäviä rakenteita.

 

Mitä tämä tarkoittaa 24Rent-asiakkaille ja yhteiskäyttöautopalveluiden käyttäjille?

Uudet yhteiskäyttöautojen tunnustarrojen käyttöönotto merkitsee asiakkaille ja yhteiskäyttöautopalveluiden käyttäjille merkittäviä parannuksia palveluun.

  • 24Rent-autojen noutopisteet ovat tulevaisuudessa paremmilla sijainneilla Helsingin kantakaupungissa, juuri siellä missä asiakkaat asuvat ja käyvät töissä.

  • Asiakkaat pääsevät nauttimaan rajusti laajenevasta autovalikoimasta, sillä 24Rent suunnittelee merkittäviä lisäyksiä erityisesti henkilöautokalustoonsa.

  • Yhteiskäyttöautopalveluja käyttävät saavat valinnanvaraa palvelua tarjoavien yritysten lisääntyessä Helsingin kantakaupungin pysäköinnin avautuessa kilpailulle.

Lue tästä miten pääset käyttämään 24Rent-yhteiskäyttöautoja

 

Mitä tämä tarkoittaa alueen asukkaille?

  • Kiinteät yhteiskäyttöautoille varatut parkkipaikat poistuvat siirtymäajan jälkeen, jolloin asukaskäyttöön vapautuu lisää parkkipaikkoja.

  • Asukaspysäköintipaikoille tulee yhteiskäyttöautoyrityksille myönnettyjen lupien verran lisää käyttäjiä.

  • Alueen asukkailla tulee olemaan yhä helpompaa käyttää yhteiskäyttöautopalveluita, sillä valinnanvara kasvaa yhteiskäyttöautopalveluja tarjoavien yritysten lisääntyessä.

 

Tavoitteena valtakunnallinen yhteiskäyttöautojen verkosto

24Rent:n tavoite on edistää ja kehittää yhteiskäyttöautoilua siten, että voidaan rakentaa koko Suomen kattava yhteiskäyttöautojen verkosto. Mahdolliset 24Rent:lle luovutettavat pysäköintiluvat tukevat tätä tavoitetta.

24Rent toimii kokonaan yhteiskäyttöautojen periaatteita noudattaen: auton voi varata ja saada käyttöön ympäri vuorokauden minä päivänä tahansa. Asiakas tekee varauksen netissä ja noutaa auton omatoimisesti matkapuhelimen avulla.

24Rent toimii tällä hetkellä 18 eri paikkakunnalla. 24Rentillä on jo 30 000 varausta takana. 24Rent laajentaa vuonna 2014 voimakkaasti toimintaansa niin maakunnissa kuin pääkaupunkiseudullakin.