End Google Tag Manager --> 24Rent valittu Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolulle - 24Rent

24Rent valittu Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolulle

12

Huhtikuu

Yritysten kasvuohjelmaan Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä 39 hakijan joukosta. Hakijoina oli yrityksiä joiden liiketoiminta keskittyy esimerkiksi älykkääseen liikenteeseen infraan tai uusiin liikennepalveluihin.

Yritysten liikeideat liittyvät esimerkiksi vedettömään katujenpuhdistukseen ajo-opastukseen ja liukkaudentunnistukseen älykkään liikenteen asiantuntijapalveluihin julkisten kuljetusten tehostamiseen sähkö- ja hybridiautojen lataamiseen älyliikenteen informaatio- ja tukipalveluihin joukkoliikenteen mobiililippuihin infran kunnossapidon digitalisaatioon keli- ja kitkamittausjärjestelmiin älykkääseen pysäköintiin sekä yhteiskäyttöautoihin.

“Tuomaristo oli positiivisesti yllättänyt että mukaan hakeneet yritykset olivat selkeästi tunnistaneet liikennealan tulevaisuuden trendejä. Digitaalisuus asiakaskeskeisyys ja automaatio näkyivät useissa hakemuksissa” toteaa tuomariston jäsen ITS Finland ry:n toiminnanjohtaja Marko Forsblom.

Mukaan valittuja yrityksiä sparrataan 26.4. ja 17.5.2017. Tällöin eri alojen (liikenne kasvu kansainvälistyminen myynti rahoitus markkinointi johtaminen) asiantuntijat eli myllärit haastavat ja auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa. Kukin yritys kohtaa mylläreitä 10×45 minuutin luottamuksellisissa tapaamisissa. Liikennealan ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee Kasvupolun semifinaalissa 14.6. kaksi parasta yritystä jotka etenevät lokakuussa 2017 järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin Kasvu Open Karnevaaliin.

Lue lisää Kasvu Open -sparrausohjelmasta täältä.