24Rent yhteiskäyttöautoille ilmainen pysäköinti Helsingissä

24Rent-auton vuokraus on jatkossa entistä kätevämpää, sillä monissa Helsingin yhteiskäytössä olevissa henkilöautoissa on lupa, joka oikeuttaa asiakkaan pysäköimään 24Rent-auton vuokrauksen ajaksi niille kaupungin katualueiden asukas – ja yrityspysäköintipaikoille, jotka vaativat kaupungin määrittämän kirjaintunnuksellisen pysäköintiluvan.

Asiakas voi pysäköidä vuokraamansa, kirjaintunnuksellisen pysäköintiluvan omaavan, 24Rent henkilöauton mihin tahansa samalla kirjaintunnuksella merkittyyn asukaspysäköintipaikkaan ilman parkkimaksua. Lupa on teipattu auton tuulilasiin ja talletettu pysäköintivalvonnan tietojärjestelmiin, joten luvan esille laittamisesta tms. ei tarvitse itse huolehtia.

Kirjaintunnuksellisen pysäköintiluvan myötä 24Rent-yhteiskäyttöautoa käyttävä asiakas saa lisää pysäköintimahdollisuuksia sekä säästää parkkeerauskustannuksissa.

24Rent laajentaa jatkuvasti toimintaansa ja toivoo pääsevänsä aloittamaan yhteiskäyttöautotoiminnan myös muiden Suomen kaupunkien ydinkeskustoissa vastaavien pysäköintijärjestelyjen mahdollistamana.