24Rent 24Rentin ja Lumo-kotien yhteistyö laajenee - Lumo-asukkaiden käytettävissä yli 700 yhteiskäyttöautoa

24Rentin ja Lumo-kotien yhteistyö laajenee –  Lumo-asukkaiden käytettävissä yli 700 yhteiskäyttöautoa

11

lokakuu

24Rent ja Lumo-kodit laajentavat yhteistyönsä kattamaan koko 24Rentin kalustoa. Vuonna 2015 pilotoinnilla alkanut yhteistyö on laajentunut vuosien mittaan maanlaajuiseksi ja uusi yhteistyömalli mahdollistaa ekotehokkaan autoilun Lumo-kotien asukkaille yli 700 varattavissa olevan auton voimin yli 30 paikkakunnalla.

Ympäri vuorokauden käyttöön otettavissa oleva 24Rentin yhteiskäyttöauto on osa Lumo-kotien asukkaille tarjoamia lisäpalveluita ja se edesauttaa helppoa ja vaivatonta kaupunkiasumista.

Asukkailla on automaattisesti 24Rentin kanta-asiakkuus ja autosta on tarpeen maksaa vain käytön mukaan. Lisäksi yhteiskäyttöautoilusta palkitaan: jo muutaman vuokrauskerran jälkeen asukas saa rahanarvoisen lahjakupongin, jonka voi hyödyntää jo seuraavan vuokrauskerran yhteydessä.

”Yhteistyömme syveneminen mahdollistaa ympäristöystävällisen yhteiskäyttöautoilun entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Myös tavoitteemme kalustomme sähköistämiseksi ottaa Lumo-kohteiden myötä harppauksen eteenpäin”, kertoo toimitusjohtaja Matti Hänninen.