24Rent 24Rentin yhteiskäyttöauto löytyy yhä useammasta uudiskohteesta

24Rentin yhteiskäyttöauto löytyy yhä useammasta uudiskohteesta

2

marraskuu

Yhteiskäyttöauto on yhä useamman asukkaan mielestä taloyhtiön peruspalvelu ja ne yleistyvät nopeasti myös kaupunkien ydinkeskustojen ulkopuolella. Alueen julkinen liikenne ei pysty aina vastaamaan nykyajan liikkumistarpeisiin ja yhteiskäyttöauto tuo joustavuutta työssä ja vapaa-ajalla liikkumiseen, kun auton saa käyttöön omasta kotipihasta aina tarpeen tullen.

24Rent on ollut viemässä eteenpäin yhteiskäyttöautojen sijoittamista uudiskohteisiin läheisessä yhteistyössä rakennuttajien, kaavoittajien ja kaupunkien edustajien kanssa. Pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa, Tampereella. Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa on joko pilotoitu tai luotu jo normit sille, miten yhteiskäyttöauto uudiskohteessa hyödyttää alueen asukkaita ja miten rakennettavien parkkipaikkojen määrää voidaan auton tai autojen myötä vähentää.

Kuluneen vuoden aikana Helsinkiin, Tampereelle ja Kuopioon on jo valmistunut useita uudiskohteita, joihin on sijoitettu 24Rentin yhteiskäyttöauto. Rakennusvaiheessa uudiskohteita, joihin tullaan viemään ladattava yhteiskäyttöauto niiden valmistuttua on ympäri Suomen kymmenittäin.

Näiden uudiskohteiden asukkaat voivat halutessaan sijoittaa aikansa ja rahansa muuhun kuin 95 % ajasta maksullisella autopaikalla seisovan vanhan auton ylläpitoon. Näppärän palvelun lisäksi asukkaat saavat mahdollisuuden ekologiseen autoiluun kun lyhyet matkat hoituvat toimittamallamme ladattavalla autolla, toteaa 24 Rental Network Oy:n toimitusjohtaja Matti Hänninen.