Ei vois paremmin mennä

Ei kait ton paremmin voi enää mennä..Ohan nuita kokemuksia meinaan kiertynyt jo tähän ikään. Oli siinä tuuriakin matkassa kaikel viisii ku sai vuokraa jatkettuu vaikka ei tarvinnukkaan. Mutta silti kamalan mukavaa puolin ja toisin ku ei tarvi nähdä vuokraajaa ja oli toi nyt kivuton kokemuksena sopii ainakin kauheen hyvin tämmötteel misantroopil. Sohvat mahtus kivasti ja mää ainakin tykkäsin ku auto oli sileen uus ja nätti sil oli mukava sit mennä. Ja kun ei kauheesti nettiajasta tajua niin osasin silti käyttää.

17.3.2015 - Timo, Turku

vuokraa henkilöauto

 

Uusia pakettiautoja vuokrattavana!

Uudet Toyota Proacet ovat aidosti Premium-luokan pakettiautoja kaikilla herkuilla. Uusi Proace löytyy jo kahdeksasta kaupungista! Lue lisää

vuokraa pakettiauto helsinki

 

Vinkkimme talviautoiluun

Talviautoilu voi tuoda eteesi haasteita silloin kun olet tekemässä matkaa autollamme. Selätä lumen ja pakkasen tuomat haasteet kuudella vinkillämme. Lue vinkit

vuokraa henkilöauto

 

6 vinkkiä ajoon ilman kolhuja

Suurimpiin pakuihimme mahtuu suurikin kuorma kyytiin ja ajomukavuus on huipputasoa myös maantienopeuksissa. Isoilla autoilla on asiakkaillemme sattunut tavallista enemmän kattovaurioita eikä näistä vaurioista ilahdu kukaan muu kuin korjaamo. Lue vinkkimme ajoon ilman kolhuja ennen matkaasi! Lue lisää

Etsi auto läheltäsi ja varaa käyttöösi

Vuokraa yhteiskäyttöinen auto itsellesi helposti verkossa ympäri vuorokauden juuri siksi ajaksi kun tarvitset menopeliä.

Löydät verkkopalvelustamme autot muuttoon, viikonloppureissuille ja arkisiin ajoihin. Auton nouto on sinulle helppoa, sillä 24Rent-autot löytyvät kaupunkien keskustoista, ostospaikkojen lähistöiltä ja hyvien liikenneyhteyksien varsilta.

Vinkki: Edullisimpia ajankohtia auton vuokraukselle ovat alkuviikon aamupäivät, kuukauden keskivaihe ja lomasesonkien ulkopuoliset ajat!

Etsi auto läheltäsi Varaa heti

Vuokraa verkossa, avaa puhelimella

Avaa ovet puhelimella ja lähde matkaan

Vuokraamalla yhteiskäyttöisen auton pääset aina nykyaikaisen auton rattiin ja nauttimaan autoilun parhaista puolista ikävien auton omistajan velvollisuuksien jäädessä menneeseen

Varauksesi alkaessa auto odottaa sinua valitsemassasi noutopisteessä. Avaa ovet puhelimellasi, valokuvaa auto ennen matkaan lähtöä, nappaa avaimet auton sisältä ja lähde matkaan!

Ensimmäinen kerta? Katso ohjeet varauksen kulkuun tästä!

Varaa heti

Huoletonta autoilua 24/7

Kaikki asiointi kanssamme onnistuu näppärästi sähköisiä kanavia pitkin ja tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8.00-16.00. Pystymme tarjoamaan edullisia yhteiskäyttöautoja myös tulevaisuudessa kun kallita toimipisteitä ja puhelinkeskuksia ei ole.

Tiepalvelupuhelimemme päivystää kuitenkin aina vuorokauden ympäri siltä varalta, että kohtaat teknisiä ongelmia tien päällä.

Kotimaista palvelua

24Rent on 100 % suomalainen palvelu. Yhteiskäyttöiset vuokra-automme löytyvät jo yli 20 paikkakunnalta ja pääset helposti matkaan missä päin Suomea autoa tarvitsetkaan.

Tutustu autoihin yksityiskohtaisesti Varaa heti

Vuokraa porukassa

Helppoa ja toimivaa

Kaikki meni hyvin, helppo ja toimiva palvelu

4.10.2013 - Veijo, Rovaniemi
Takaisin ylös