(164672 vuokrausta)
4.3/5
Vuokraa auto 5 minuutissa

Uutiset: yhteiskäyttöautot ja pakettiauton vuokraus

Talvi on autoilijan parasta aikaa

Talvi on autoilijan parasta aikaa

Talvi tarjoaa suomalaiselle autoilijalle monipuolisia elämyksiä joka päivälle. Jos autosi on aurattu puolimetrisen jäisen lumivallin taakse, tai muuten vaan talven alistama, tarkista onko 24Rentin auto saatavilla läheisestä parkkihallista. Aamulla voi nimittäin lähteä liikkeelle leppoisamminkin.

read more
Kiertotalous, liikkuminen ja tulevaisuus

Kiertotalous, liikkuminen ja tulevaisuus

20 vuoden päästä sinut hakee kotioveltasi ylikansallisen kahvilaketjun sponsoroima Googlen kehittämä Waymo-niminen itseohjautuva robottiauto. Pääset siis vaimon kyytiin (suomalaisten autolle antama lempinimi) ja matkasi alkaa kohti rautatieasemaa. Matkalla voit nauttia sponsoroidusta kuumasta kupista kahvia, ja samalla luet älylasiesi kautta sinulle tulleet viestit (ei kaikki uutta auringon alla, ne ovat edelleen sähköposteja).

read more

Kokemuksia asiakkailta

Olen käyttänyt palveluanne useasti, olette loistavia! 1 miinus kuitenkin tältä reissulta: Auton GPS sijainti kartalla heitti kovasti ja etsin autoa vartin verran helsingin keskustassa.

Jetro
05.03.2019, Helsinki

Hyvä juttu tämä

Timo
05.03.2019, Mikkeli

Omassa kännykässä on huono netti (3G), niin kuvien kanssa meni aika pitkään autoa hakiessa. Sitten se nettisivu jäätyy jos ei ole netti yhteyttä. Mut palautuksessa otin mokkulan mukaan niin ei ongelmia.

Marko
05.03.2019, Riihimäki

Puhelimen käyttö pakkasella aiheuttaa jonkin verran hankaluuksia, kun akku loppuu tai puhelin sammuu. Auto, vaikka oli ilmeisestikin juuri pesty, oli likainen ja lähtöhetkellä sitä ei kaikista naarmuista pysty tarkistamaan mitenkään. Muuten kaikki ok

Jarno
05.03.2019, Joensuu

Auton varaus ja nouto sekä palautus toimi erittäin hyvin! Paikka oli 0,6 km kotoani :-)

Janne
04.03.2019, Tampere

Kolme tähteä kuntoon ja siisteyteen johtuen lähinnä siitä että auto oli hakiessa ulkoisesti kovin likainen. No enpä sitä itsekään pessyt... Muuten kaikki ok.

Teemu
04.03.2019, Kirkkonummi

Hyvin toimiva palvelu kokonaisuudessaan, auto oli muuten varsin hyväkuntoinen mutta hyvinkin likainen ulkoa, myös takakontissa oli hiekkaa ja matot kuivuneessa kurassa.

Jaana
04.03.2019, Rovaniemi

Auto oli aika likainen, joten pintanaarmujen kuvaaminen oli vaikeaa sisällä. Otin uudet kuvat ulkona, mutta mielestäni paku olisi sen verran kallis, että ei vain voi vuokrata pois noin likaista autoa. Muuten kaikki meni ihan ok. Sijainti oli hyvä, autoa oli helppo ajaa. Mutta ei ole oikeudenmukaista laittaa korkea omavastuu noin kolhitulle autolle, joka lisäksi on likainen.

Joonas
04.03.2019, Helsinki

Auton käyttöönoton yhteydessä voisi olla maininta, miten peruutusvaihde menee päälle, sillä itse en ollut ainakaan koskaan tuollaista nähnyt.

Marja
03.03.2019, Helsinki

Liian vaikea löytää auto, parking on tosi iso han vaikea tietä mihin mennä

Thanh
03.03.2019, Helsinki

Bensatankin aukaisusta olisi voinut lukea ohjeessa.

Susanna
02.03.2019, Helsinki

Kaikki sujui mainiosti ja voisin suositella muillekkin. Kehitysideana ehdottaisin että pakettiautoissa voisi nokkakärryjen lisäksi mukana olla vaikka kiinnitysliinoja ja suojapeitteitä, ja autovuokrien hintataso voisi olla matalampi. Monilla muilla paikallisilla autovuokraamoilla on paljon edullisemmat hinnat, ja totta puhuen sen vuoksi lähestyinkin ensin heitä, mutta sattui niin, että siellä kaikki autot olivat jo varattu siltä päivältä kun olisin sellaista tarvinnut. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen kokemukseeni 24Rentin asiakkaana eikä valituksen aiheita tullut esille lainkaan. :)

Erja
01.03.2019, Seinäjoki

Vuokraa auto 5 minuutissa

Autovuokraamo, pakettiauton vuokraus

Autovuokraamo lähelläsi 24h

Vuokraa auto 24Rent:ltä netissä koska tahansa. Auton vuokraus onnistuu 5 minuutissa juuri niin pitkäksi aikaa, kun sitä tarvitset.

Yhteiskäyttöisen henkilö- ja pakettiauton vuokraus muuttoon, viikonloppumatkoille ja arjen reissuihin onnistuu meiltä helposti.

Nouda auto läheltäsi. Autot sijaitsevat kaupunkien keskustoissa sekä palveluiden ja julkisen liikenteen solmukohdissa.

Katso videolta, kuinka helposti homma toimii!

Avaa ovet puhelimellasi ja aja

Pääset asiakkaanamme aina nykyaikaisen henkilö- ja/tai pakettiauton rattiin. Automme ovat hyvin varusteltuja ja vähäpäästöisiä.

Vuokraamasi auto odottaa sinua noutopisteessä varauksen alkaessa. Avaa ovet puhelimellasi, nappaa avaimet hansikaslokerosta ja lähde matkaan!

Yhteiskäyttöautot, autovuokraamo 24h
Muuttoauto, pakettiauton vuokraus

Vuokra-autot 24/7

Varaukset aina nopeasti verkon kautta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua sähköisesti arkisin klo 8.0016.00.

Varauksesi aikana turvanasi on ympärivuorokautinen tiepalvelupuhelimemme, joka auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Yhteiskäyttö- ja vuokra-autot sosiaalisessa mediassa