Ajankohtaista

Rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi koko alkuvuoden

5 € vuorokausiUusi vuosi, uudet kujeet ja uudet menot pitävät sinut varmasti kiireisenä vuoden 2017  alussa. Paikasta paikkaan liikkumisen ei pitäisi olla suurin päänvaivasi, joten anna 24Rentin autojen kuljettaa sinut kohteeseesi täsmällisesti, nopeasti ja mukavasti. Edullisen hinnan lisäksi saat 24Rentin autoja käyttäessäsi:

  1. tiepalvelun turvan vuorokauden ympäri
  2. lisäkuljettajan veloituksetta varaukseesi
  3. vapauden päättää itse nouto- ja palautusajat varausvaiheessa
  4. huolletun ja nykyaikaisen auton käyttöösi

Nyt saat rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi koko alkuvuoden vain 5 €/ vrk. Hyödynnä etusi klikkaamalla varauskoneessamme rajoittamattomat ajokilometrit -tarjous aktiiviseksi lisäpalvelut-kohdasta.

 

Tarjous on voimassa vain 1.1.-28.2.2017 kotimaassa tehdyissä ja ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske  jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.


Säästä neljäsosa hinnasta ennakoimalla

Säästä neljäsosa hinnasta ennakoimallaVaraa nyt ja aja vasta ensi vuonna! Ajoissaolo kannattaa, sillä saat auton käyttöösi 25 % edullisemmin ennakoimalla. Varaa jo nyt tammi- tai helmikuulle auto ja säästät neljäsosan auton vuokrahinnasta.

Käytä alennus verkossa syöttämällä koodi:
EARLYBIRD16

*Tarjous on voimassa ma-pe 1.1-28.2.2017 ajettavissa ja 31.12.2016 mennessä tehdyissä, max. 5 vrk kestävissä varauksissa eikä se sisällä ajokilometrejä, lisäpalveluita tai polttoainetta. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.


Yhteiskäyttöautoja VVO:n uudiskohteeseen Rastilaan

Kuva: www.vvo.fi

Kuva: www.vvo.fi

Rakennusyhtiö Fira rakentaa VVO:lle kerrostalon Helsingin Rastilaan. Vuoden 2017 helmikuussa valmistuvan, uuden talon asukkaat saavat yhtenä asukasetunaan käyttöönsä yhteiskäyttöautot aivan oman kotitalon kupeesta.

Yhteiskäyttöautot täydentävät alueella olevaa erinomaista julkista liikennettä ja kannustavat alueella asuvia ekologisempaan ja kustannustehokkaampaan liikkumiseen.

24Rentin yhteiskäyttöautoilla korvataan 30 prosenttia alueen autopaikkatarpeesta

Omistusauto seisoo tutkimusten mukaan käyttämättömänä jopa 95 % ajasta. Yksi yhteiskäyttöauto taas voi palvella jopa 16:tta käyttäjää käyttötarpeiden vaihdellessa arjen asiointiajosta, työmatkoihin ja harrastuksissa kulkemiseen, jolloin yhden auton käyttöprosenttia saadaan kasvatettua merkittävästi. Omistusautojen matala käyttöaste sai VVO:n valitsemaan yhteiskäyttöautot omaan kohteeseensa, jolloin osa autopaikkatarpeesta saadaan korvattua.

Yhteiskäyttöauto taloyhtiössä tulee kestävän kehityksen mukaista liikennettä, lisää asumisviihtyvyyttä sekä antaa mahdollisuuden auton käyttöön aina tarvittaessa.


Aja joulukuussa niin paljon kuin haluat!

Nyt rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi vain 5 €/ vrk. Hyödynnä etusi klikkaamalla varauskoneessamme rajoittamattomat ajokilometrit -tarjous aktiiviseksi lisäpalvelut-kohdasta.

vuokraa henkilöauto

Tarjous on voimassa vain 1-19.12.2016 kotimaassa tehdyissä ja ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske  jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.

 


Rajoittamattomat ajokilometrit

Nyt rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi vain 5 €/ vrk. Hyödynnä etusi klikkaamalla varauskoneessamme rajoittamattomat ajokilometrit -tarjous aktiiviseksi lisäpalvelut-kohdasta  ja valitse ajokilometrikohtaan pienin mahdollinen ajokilometrimäärä.5 € %2F vrk

Tarjous on voimassa vain 5-20.7.2016 kotimaassa tehdyissä ja ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske  jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.

 


autovuokraamo Helsinki