Kysymyksiä?

Meillä ei ole perinteistä asiakaspalvelutiskiä. Et siis voi tulla minnekään jonottamaan vuoroasi ja täyttämään lomakkeita kuulakärkikynällä. Kaikki vuokraukseen liittyvä hoituu kätevästi internetissä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Varaamasi auto löytyy  valitsemastasi noutopisteestä yleiseltä parkkipaikalta, kadun varrelta tai pysäköintitalosta.

Palvelemme sinua sataprosenttisesti verkossa ja ajantasainen hinta- ja saatavuustieto löytyy aina verkkosivuiltamme. Kun resursseja vieviä toimistoja ja kallita puhelinkeskuksia ei ole, pystymme pitämään hintatasomme edullisena nyt ja tulevaisuudessa!

Tutustu tarkemmin tähän Kysyttävää-osioon jos sinulla on kysyttävää ennen varauksen tekoa. Olemme pyrkineet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin varaamiseen ja ajamiseen liittyviin kysymyksiin jo ennalta. Tehtyäsi varauksen saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen jossa on 24/7 tiepalvelunumero siltä varalta, että tarvitset asiakaspalvelumme apua ajosi aikana.

Kokeile helppokäyttöistä varausjärjestelmää!

 You and 77 other people found this helpful.


Katso Vuokrausehdot kohta 9 (sivun alaraunassa oranssi taustaväri).

Varauksien peruutukset 48 tuntia ennen varauksen alkamista ilman kuluja. Jos varauksen alkamiseen on alle 48 tuntia, perimme peruutuskuluja 50% varausmaksusta, kuitenkin enintään 50 euroa. Alle 20 euron palautukset toimitetaan ainoastaan lahjakortteina.

 You and 83 other people found this helpful.


Auto palautetaan aina noutopisteeseensä. Silloin tällöin  on kuitenkin tarjolla  yhdensuuntaisia autojen siirtoajoja edulliseen hintaan. Kerro kiinnostuksestasi siirtoajoon tästä.

Tällä hetkellä tarjoamme eri paikkaan palauttamista vain yrityksille. Voit tiedustella meiltä mahdollisuutta palauttaa auto eri paikkaan, mikäli suunnitellun vuokrauksen päättymiseen on aikaa vähintään 7 päivää. Veloituksemme näissä tapauksissa vastaa ajoneuvon siirtämistä takaisin, polttoaineineen ja kuljettajapalkkioineen, sekä pitkittyneen vuokra-ajan osalta. Yhdensuuntaisen vuokrauksen lisäveloitus on suuruudeltaan aina vähintään täyden vuorokauden vuokraa vastaava. Auton palautuessa eri kaupunkiin on kustannus etäisyydestä riippuen 200-500 euroa.

 You and 37 other people found this helpful.


1) Mene auton luokse varausvahvistuksessa ilmoitettuun osoitteseen.

2) Lähetä varausvahvistuksessa kerrottu AVAA-tekstiviesti.

3) Auton ovet napsahtavat auki. Löydät avaimet hanskalokerosta.

 You and 107 other people found this helpful.


Katso Näin 24Rent toimii sivulta.

 You and 38 other people found this helpful.


Katso tarinamme sivulta.

 You and 25 other people found this helpful.


Autot ovat yhteiskäyttöautoja, joten niitä ei hintatason ja palvelukonseptin ekologisuuden säilyttämiseksi siivota tai pestä jokaisen vuokrauksen välissä.

Vuokrausten välillä autot tarkastetaan teknisesti ja vaurioiden varalta. Lisäksi lattiat harjataan pakettiauton normaalia käyttöä vastaavaan siisteystasoon, mikäli edellinen asiakas ei ole sitä ohjeistuksen mukaisesti tehnyt. Mikäli kuljetat tavallista herkempää lastia, tulee sinun huolehtia tavaratilan tarkemmasta siivoamisesta tai lastisi suojaamisesta itse.

On asiakkaan vastuulla siivota irtoroskat autosta vuokrauksen jälkeen. Mahdollisen normaalista käytöstä poikkeavan likaantumisen kuten tahrat yms. siivoamisen veloitamme asiakkailta.

 You and 21 other people found this helpful.


Monissa Helsingin henkilöautoissa on lupa, joka oikeuttaa pysäköimään 24Rent-auton vuokrauksen ajaksi niille kaupungin katualueiden asukas- ja yrityspysäköintipaikoille, jotka vaativat kaupungin määrittämän kirjaintunnuksellisen pysäköintiluvan.

Z-luvalla saa pysäköidä kaikille asukas- ja yrityspysäköintivyöhykkeillä oleville liikennemerkillä ilmoitetuille paikoille kantakaupungissa ilman parkkimaksua. Lupa on teipattu auton tuulilasiin ja talletettu pysäköintivalvonnan tietojärjestelmiin, joten luvan esille laittamisesta tms. ei tarvitse itse huolehtia.

Saman kadun varrella voi olla myös kiekkopaikkoja, joten ole tarkkana pysäköidessäsi autoa. Auton pysäköiminen oikein on sinun vastuullasi.

 You and 3 other people found this helpful.


Palvelemme sinua sataprosenttisesti verkossa ja ajantasainen hinta- ja saatavuustieto löytyy aina verkkosivuiltamme. Kaikki varaukset tehdään helposti verkossa ja vuokraus maksetaan turvallisesti omassa verkkopankissa. Kun resursseja vieviä toimistoja ja kalliita puhelinkeskuksia ei ole, pystymme pitämään hintatasomme edullisena nyt ja tulevaisuudessa!

 

Tutustu tarkemmin tähän Kysyttävää-osioon jos sinulla on kysyttävää ennen varauksen tekoa. Olemme pyrkineet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin varaamiseen ja ajamiseen liittyviin kysymyksiin jo ennalta. Tehtyäsi varauksen saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen jossa on 24/7 tiepalvelunumero siltä varalta, että tarvitset asiakaspalvelumme apua ajosi aikana.

 You and 3 other people found this helpful.


Lisää kysymyksiä ja vastauksia -> Valitse aihealue vasemmalla olevasta listasta.

Ellet löytänyt vastausta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme Ota yhteyttä sivun kautta.