24Flex

Auto palautetaan aina noutopisteeseensä. Silloin tällöin  on kuitenkin tarjolla  yhdensuuntaisia autojen siirtoajoja edulliseen hintaan. Kerro kiinnostuksestasi siirtoajoon tästä.

Tällä hetkellä tarjoamme eri paikkaan palauttamista vain yrityksille. Voit tiedustella meiltä mahdollisuutta palauttaa auto eri paikkaan, mikäli suunnitellun vuokrauksen päättymiseen on aikaa vähintään 7 päivää. Veloituksemme näissä tapauksissa vastaa ajoneuvon siirtämistä takaisin, polttoaineineen ja kuljettajapalkkioineen, sekä pitkittyneen vuokra-ajan osalta. Yhdensuuntaisen vuokrauksen lisäveloitus on suuruudeltaan aina vähintään täyden vuorokauden vuokraa vastaava. Auton palautuessa eri kaupunkiin on kustannus etäisyydestä riippuen 200-500 euroa.

 You and 37 other people found this helpful.


Sinun tulee toimia yleisen ohjeistuksen mukaisesti onnettomuuden lisävahinkojen välttämiseksi. Soita poliisille jos kolaritilanteessa on muita osapuolia. Lisäksi täytät vahinkoilmoituksen ja ilmoitat asiasta meille.

 You and 15 other people found this helpful.


Et voi. 24Flexiä voi käyttää aina 2 tuntia kerrallaan, kuitenkin niin usein kuin haluat autojen varaustilanteesta riippuen.

 You and 0 other people found this helpful.


24Flex-asiakkuuteesi sisältyy aina 2 tuntia ajoa kerralla. Pyrithän siis palauttamaan auton ajoissa, sillä seuraava ajo voi alkaa heti jälkeesi. Ethän sinäkään haluaisi lähteä myöhässä liikkeelle, jos edellinen varaaja on myöhässä.

Jos varauksesi jälkeen ei ole seuraavaa varausta alkamassa, järjestelmämme ehdottaa lisätunnin ostamista tekstiviestillä.

 You and 0 other people found this helpful.


Ilmoita asiasta tekstiviestitse asiakaspalveluun ennen ajoa. Tankkaa auto varauksesi lopussa täyteen, ota kuitti talteen ja täytä vuokrauksesi jälkeen tankkausselvitys netissä. Hyvitämme  tankkaamasi polttoaineen seuraavan laskusi yhteydessä.

 You and 1 other person found this helpful.


24Rentin henkilöautot ovat käytössäsi. Voit etsiä itseäsi lähinnä olevan auton täältä. 

 You and 1 other person found this helpful.


Et voi. 24Flex-palvelu on henkilökohtainen ja vain sinä voit käyttää sitä.

Please click here if this helped you.
0 people found this helpful.


Kyllä voit. Ilmoita kilometrien ylittymisestä ajon aikana tekstiviestitse asiakaspalveluumme. Ylimenevät kilometrit laskutetaan seuraavan kuukausimaksusi yhteydessä.

Please click here if this helped you.
0 people found this helpful.


24Flex-asiakkuuteesi sisältyy automaattisesti 1200€ omavastuu. Jos haluat pienentää omavastuuta 450 euroon, voit ostaa sen lisäpalveluna varaustilanteessa.

 You and 0 other people found this helpful.


Täytä hakemuslomake netissä.  Vahvistamme asiakkuutesi sähköpostitse, jossa annamme lisäohjeistuksen palvelun käyttöön. Sopimuksesi on voimassa toistaiseksi ja saat laskun kuukausittain.

Irtisanomisaika on 1 kalenterikuukausi. Esim. Olet käyttänyt palvelua 6 kk ja haluat lopettaa 24Flex-palvelun käytön heinäkuun alussa. Sinun tulee siis irtisanoa sopimus viimeistään toukokuun lopussa.

Please click here if this helped you.
0 people found this helpful.


Autot ovat yhteiskäyttöautoja, joten niitä ei hintatason ja palvelukonseptin ekologisuuden säilyttämiseksi siivota tai pestä jokaisen vuokrauksen välissä.

Vuokrausten välillä autot tarkastetaan teknisesti ja vaurioiden varalta. Mikäli kuljetat tavallista herkempää lastia, tulee sinun huolehtia tavaratilan tarkemmasta siivoamisesta tai lastisi suojaamisesta itse.

On asiakkaan vastuulla siivota irtoroskat autosta vuokrauksen jälkeen. Mahdollisen normaalista käytöstä poikkeavan likaantumisen kuten tahrat yms. siivoamisen veloitamme asiakkailta.

Please click here if this helped you.
2 people found this helpful.


Kyllä voit. 24Flex-asiakkuuteesi sisältyy aina 2 tuntia ajoa kerrallaan arkisin. Voit kuitenkin vuokrata auton myös kuudeksi tunniksi varauskoneessamme. Järjestelmämme laskee sinulle automaattisesti ensimmäiset 2 tuntia ilmaisiksi ja lopuista tunneista maksat normaalisti. Huomaathan, että 24Flex-asiakkaana sinulle ei tule mitään ylimääräisiä aloitusmaksuja, joten saat pidemmätkin vuokraukset edullisemmin kuin ennen.

 You and 1 other person found this helpful.