Asiakasohjeistus

24Rent – varauksen vaiheet

Varaa verkossa
Varaa auto verkossa www.24rent.fi ja maksa varauksesi omassa verkkopankissa. Varauskoneessamme on aina ajantasaiset saatavuus- ja hintatiedot. Varaat aina tietyn auton tietystä noutopisteestä, et vain autoluokkaa. Varauksen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiin vahvistuksen, jossa on varauksen tiedot sekä ohjeet auton käyttöönottoon- ja palautukseen.
clio pysäköitynä 417x239
24Rentillä ei ole lainkaan toimistoja, joissa sinun pitäisi asioida ennen ajoa. Autot ovat hajasijoitettuina, jotta sinun on helppo ottaa auto itsenäisesti käyttöön läheltäsi. 
Avaa puhelimella 300x200
Mene auton viereen varauksesi alkaessa ja avaa ovet tekstiviestillä tai älypuhelimen selaimella. Tarkempi ohjeistus auton käyttöönottoon ja palautukseen löytyy varausvahvistuksesta. Huomioithan, että viestit toimivat vain varauksen yhteydessä meille ilmoitetuista puhelinnumeroista lähetettyinä.
Lue ohjeet 350x233

Tarkasta auto uusien vaurioiden varalta poikkeamalistan avulla. Ilmoita tekstiviestillä mahdollisista edellisen tarkastuksen jälkeen syntyneistä uusista poikkeamista.

valokuvaa auto 2

Valokuvaa auto ennen ajoa jotta voit tarvittaessa todistaa missä kunnossa otit auton käyttöösi.

Avaimet hanskalokerossa 350 x 233

Avaimet löydät hansikaslokerosta.

Aja 350x233

Ajon aikana autoa käytetään kuin omaa autoa ja ovet avataan ja lukitaan silloin normaalisti avaimella.
Hätätapauksissa päivystää tiepalvelumme, jonka puhelinnumero löytyy auton ohjeistuksesta ja lähettämästämme sähköpostivahvistuksesta.

Tankkaa auto 350x311
Tankkaa auto täyteen aina ennen palautusta. Autoon sopiva polttoaine ilmoitetaan auton ohjeessa ja polttoainesäiliön luukussa.
Siivoa auto 350x233

Palauta auto takaisin noutopisteeseensä, kerää tavarasi ja siivoa irtoroskat.

Tarkasta auto poikkeamalistan avulla myös lopuksi, koska vaurioita on voinut vieraan auton kanssa syntyä myös huomaamattasi. Valokuvaa auto vaikka uusia vaurioita ei olisikaan, jotta voit tarvittaessa todistaa myöhemmin missä kunnossa palautit sen.

sulje puhelimella 350x233

Laita avaimet takaisin hansikaslokeroon ja sulje ovet tuttuun tapaan puhelimellasi. Tarkista, että auton valot sammuvat.

Mikäli unohdit jotain, AVAA- ja SULJE-viestit toimivat tarvittaessa vielä hetken.