Henkilöautoista

Mikäli haluamaasi autoa ei löydy mistään noutopisteestämme, kannattaa lähettää meille palautetta. Suunnittelemme kalustohankintamme aina ensisijaisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

 You and 6 other people found this helpful.


Voit vetää peräkärryä autoilla, joissa on vetokoukku. Sinun tulee valita varaukseen lisäpalveluista ”vetokoukku”. Löydät vetokoukulliset autot valitsemalla varausjärjestelmässä ”lisävalinnat” ja vaatimukseksi vetokoukun.

 You and 16 other people found this helpful.


Autot ovat yhteiskäyttöautoja, joten niitä ei hintatason ja palvelukonseptin ekologisuuden säilyttämiseksi siivota tai pestä jokaisen vuokrauksen välissä.

Vuokrausten välillä autot tarkastetaan teknisesti ja vaurioiden varalta. Lisäksi lattiat harjataan pakettiauton normaalia käyttöä vastaavaan siisteystasoon, mikäli edellinen asiakas ei ole sitä ohjeistuksen mukaisesti tehnyt. Mikäli kuljetat tavallista herkempää lastia, tulee sinun huolehtia tavaratilan tarkemmasta siivoamisesta tai lastisi suojaamisesta itse.

On asiakkaan vastuulla siivota irtoroskat autosta vuokrauksen jälkeen. Mahdollisen normaalista käytöstä poikkeavan likaantumisen kuten tahrat yms. siivoamisen veloitamme asiakkailta.

 You and 21 other people found this helpful.


Monissa Helsingin henkilöautoissa on lupa, joka oikeuttaa pysäköimään 24Rent-auton vuokrauksen ajaksi niille kaupungin katualueiden asukas- ja yrityspysäköintipaikoille, jotka vaativat kaupungin määrittämän kirjaintunnuksellisen pysäköintiluvan.

Z-luvalla saa pysäköidä kaikille asukas- ja yrityspysäköintivyöhykkeillä oleville liikennemerkillä ilmoitetuille paikoille kantakaupungissa ilman parkkimaksua. Lupa on teipattu auton tuulilasiin ja talletettu pysäköintivalvonnan tietojärjestelmiin, joten luvan esille laittamisesta tms. ei tarvitse itse huolehtia.

Saman kadun varrella voi olla myös kiekkopaikkoja, joten ole tarkkana pysäköidessäsi autoa. Auton pysäköiminen oikein on sinun vastuullasi.

 You and 3 other people found this helpful.


Vuokrausehtojemme mukaisesti asiakkaan on tarkistettava säännöllisesti moottoriöljyt, jäähdytinneste ja rengaspaineet.  Lasinpesunesteen tarkistaminen, lisääminen ja asianmukainen täyttö on asiakkaan vastuulla.

 You and 3 other people found this helpful.