Maksaminen

Meillä ei ole perinteistä asiakaspalvelutiskiä. Et siis voi tulla minnekään jonottamaan vuoroasi ja täyttämään lomakkeita kuulakärkikynällä. Kaikki vuokraukseen liittyvä hoituu kätevästi internetissä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Varaamasi auto löytyy  valitsemastasi noutopisteestä yleiseltä parkkipaikalta, kadun varrelta tai pysäköintitalosta.

Palvelemme sinua sataprosenttisesti verkossa ja ajantasainen hinta- ja saatavuustieto löytyy aina verkkosivuiltamme. Kun resursseja vieviä toimistoja ja kallita puhelinkeskuksia ei ole, pystymme pitämään hintatasomme edullisena nyt ja tulevaisuudessa!

Tutustu tarkemmin tähän Kysyttävää-osioon jos sinulla on kysyttävää ennen varauksen tekoa. Olemme pyrkineet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin varaamiseen ja ajamiseen liittyviin kysymyksiin jo ennalta. Tehtyäsi varauksen saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen jossa on 24/7 tiepalvelunumero siltä varalta, että tarvitset asiakaspalvelumme apua ajosi aikana.

Kokeile helppokäyttöistä varausjärjestelmää!

 You and 77 other people found this helpful.


Varaus vahvistuu vasta maksettaessa ja se tulee aina maksaa tekohetkellä. Noutopisteet eivät ole miehitettyjä, joten maksaminen noudettaessa ei onnistu siitäkään syystä. Poikkeuksen muodostavat ainoastaan sopimusyritykset, joita laskutamme koontilaskulla. Tästä mahdollisuudesta voit kysyä lisää yritysmyynti@24rent.fi.

 You and 17 other people found this helpful.


Valitettavasti emme ota käteistä vastaan. Voit maksaa oman pankkisi nettipankilla tai luottokortilla.

 You and 14 other people found this helpful.


Katso Vuokrausehdot kohta 9 (sivun alaraunassa oranssi taustaväri).

Varauksien peruutukset 48 tuntia ennen varauksen alkamista ilman kuluja. Jos varauksen alkamiseen on alle 48 tuntia, perimme peruutuskuluja 50% varausmaksusta, kuitenkin enintään 50 euroa. Alle 20 euron palautukset toimitetaan ainoastaan lahjakortteina.

 You and 83 other people found this helpful.


Alennuskoodeja on myönnetty yhteistyökumppaneillemme ja heidän asiakkailleen. Myös vanhoilla asiakkaillamme saattaa olla alennuskuponki käytössään. Muilla on mahdollista tykätä meistä Facebookissa ja löytää sieltä ajoittain kampanjakoodeja.

 You and 6 other people found this helpful.


Lähetämme sähköpostiisi maksulinkin jos olet yrittänyt varata autoa varauskoneessamme ja käynyt maksupalvelun puolella kuitenkaan maksamatta varausta. Voit maksaa varauksesi maksulinkin kautta. Varaus nollaantuu automaattisesti puolen tunnin sisään ellet tee mitään.

 You and 6 other people found this helpful.