Noutaminen


Meillä ei ole perinteistä asiakaspalvelutiskiä. Et siis voi tulla minnekään jonottamaan vuoroasi ja täyttämään lomakkeita kuulakärkikynällä. Kaikki vuokraukseen liittyvä hoituu kätevästi internetissä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Varaamasi auto löytyy  valitsemastasi noutopisteestä yleiseltä parkkipaikalta, kadun varrelta tai pysäköintitalosta.

Palvelemme sinua sataprosenttisesti verkossa ja ajantasainen hinta- ja saatavuustieto löytyy aina verkkosivuiltamme. Kun resursseja vieviä toimistoja ja kallita puhelinkeskuksia ei ole, pystymme pitämään hintatasomme edullisena nyt ja tulevaisuudessa!

Tutustu tarkemmin tähän Kysyttävää-osioon jos sinulla on kysyttävää ennen varauksen tekoa. Olemme pyrkineet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin varaamiseen ja ajamiseen liittyviin kysymyksiin jo ennalta. Tehtyäsi varauksen saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen jossa on 24/7 tiepalvelunumero siltä varalta, että tarvitset asiakaspalvelumme apua ajosi aikana.

Kokeile helppokäyttöistä varausjärjestelmää!

 You and 77 other people found this helpful.


Auto palautetaan aina noutopisteeseensä. Silloin tällöin  on kuitenkin tarjolla  yhdensuuntaisia autojen siirtoajoja edulliseen hintaan. Kerro kiinnostuksestasi siirtoajoon tästä.

Tällä hetkellä tarjoamme eri paikkaan palauttamista vain yrityksille. Voit tiedustella meiltä mahdollisuutta palauttaa auto eri paikkaan, mikäli suunnitellun vuokrauksen päättymiseen on aikaa vähintään 7 päivää. Veloituksemme näissä tapauksissa vastaa ajoneuvon siirtämistä takaisin, polttoaineineen ja kuljettajapalkkioineen, sekä pitkittyneen vuokra-ajan osalta. Yhdensuuntaisen vuokrauksen lisäveloitus on suuruudeltaan aina vähintään täyden vuorokauden vuokraa vastaava. Auton palautuessa eri kaupunkiin on kustannus etäisyydestä riippuen 200-500 euroa.

 You and 37 other people found this helpful.


1) Mene auton luokse varausvahvistuksessa ilmoitettuun osoitteseen.

2) Lähetä varausvahvistuksessa kerrottu AVAA-tekstiviesti.

3) Auton ovet napsahtavat auki. Löydät avaimet hanskalokerosta.

 You and 107 other people found this helpful.


Voit noutaa ja palauttaa varaamasi auton milloin tahansa varausajan puitteissa.

 You and 11 other people found this helpful.


Noudat auton varausjärjestelmämme ilmoittamasta paikasta omatoimisesti matkapuhelimen avulla. Saat varausvahvistuksessa toimintaohjeiden ja osoitteen lisäksi myös tarkemman kuvauksen sijainnista, sekä auton tiedot mukaanlukien rekisterinumeron.

 You and 4 other people found this helpful.


Auton avaimet ovat hansikaslokerossa. Avaat auton ovet ja poistat ajoneston lähettämällä varausvahvistuksessa ilmoitetun viestin tekstiviestinä.

 You and 5 other people found this helpful.


Järjestelmämme valvoo automaattisesti autojen tankkauksia ja polttoaineen määrää. Mikäli epäilet että tankki ei olisi täynnä noudettaessa voit reklamoida meille asiasta varauksen päätteeksi tankattuasi tankin täyteen. Mikäli tankattu määrä ei vastaa ajomäärääsi, hyvitämme erotuksen maksuvälineellesi kuittia vastaan.

 You and 11 other people found this helpful.


Tiepalvelumme päivystää 24h vuorokaudessa. Palvelunumero löytyy auton ohjelapusta ja varausvahvistuksesta.

 You and 7 other people found this helpful.


Nokkakärryt löytyvät aina pakettiauton tavaratilaan kiinnitettynä.

Muista palauttaa nokkakärryt omalle paikalleen palauttaessasi autoa. Kadonneista nokkakärryistä veloitetaan 150 €.

 You and 29 other people found this helpful.


Ajoneuvon valokuvaaminen ennen ja jälkeen varauksen, sekä uusien vaurioiden omatoiminen ilmoittaminen on oleellinen osa yhteiskäyttöautoilua. On kaikkien meidän etu, että autot säilyvät hyvässä kunnossa ja kustannukset kurissa. Näin pystymme tarjoamaan laadukasta vuokrauspalvelua kohtuuhinnalla myös jatkossa.

Kuvaa auto eri kuvakulmista ennen ja jälkeen ajon ja säilytä kuvat itselläsi kuukauden ajan vuokrauksen päätyttyä. Valokuvat ovat omaksi turvaksesi mahdollisissa vaurioselvittelyissä.

 You and 12 other people found this helpful.


Kaikista autoistamme löytyy autolappu, poikkeamalista, lumiharja ja parkkikiekko. Pakettiautoissa on lisäksi nokkakärryt ja tavaratilan harja.

Kadotetuista  pienvarusteista veloitetaan 15 € ja nokkakärryistä  150 €. Ilmoitathan aina meille jos huomaat autosta puuttuvan varusteita.

 You and 1 other person found this helpful.


Ovien aukeamisessa saattaa olla muutaman sekunnin viive, joten odota kärsivällisesti. Jos olet aloittamassa varauksesi tekstiviestillä, niin viive voi johtua puhelinoperaattorisi verkossa olevasta ruuhkasta tai häiriöstä. Android-sovelluksella tai matkaan.24rent.fi-sivustomme kautta varausta aloittaessa puhelimesi mobiiliyhteyden nopeus määrittelee sen kuinka nopeasti ovet napsahtavat auki.

Ota yhteyttä tiepalvelunumeroomme jos ovet eivät hetken odottelun jälkeen aukea. Löydät numeron sinulle lähetetystä sähköpostiohjeistuksesta.

 You and 0 other people found this helpful.