Noutopaikat

Meillä ei ole perinteistä asiakaspalvelutiskiä. Et siis voi tulla minnekään jonottamaan vuoroasi ja täyttämään lomakkeita kuulakärkikynällä. Kaikki vuokraukseen liittyvä hoituu kätevästi internetissä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Varaamasi auto löytyy  valitsemastasi noutopisteestä yleiseltä parkkipaikalta, kadun varrelta tai pysäköintitalosta.

Palvelemme sinua sataprosenttisesti verkossa ja ajantasainen hinta- ja saatavuustieto löytyy aina verkkosivuiltamme. Kun resursseja vieviä toimistoja ja kallita puhelinkeskuksia ei ole, pystymme pitämään hintatasomme edullisena nyt ja tulevaisuudessa!

Tutustu tarkemmin tähän Kysyttävää-osioon jos sinulla on kysyttävää ennen varauksen tekoa. Olemme pyrkineet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin varaamiseen ja ajamiseen liittyviin kysymyksiin jo ennalta. Tehtyäsi varauksen saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen jossa on 24/7 tiepalvelunumero siltä varalta, että tarvitset asiakaspalvelumme apua ajosi aikana.

Kokeile helppokäyttöistä varausjärjestelmää!

 You and 77 other people found this helpful.


Auto palautetaan aina noutopisteeseensä. Silloin tällöin  on kuitenkin tarjolla  yhdensuuntaisia autojen siirtoajoja edulliseen hintaan. Kerro kiinnostuksestasi siirtoajoon tästä.

Tällä hetkellä tarjoamme eri paikkaan palauttamista vain yrityksille. Voit tiedustella meiltä mahdollisuutta palauttaa auto eri paikkaan, mikäli suunnitellun vuokrauksen päättymiseen on aikaa vähintään 7 päivää. Veloituksemme näissä tapauksissa vastaa ajoneuvon siirtämistä takaisin, polttoaineineen ja kuljettajapalkkioineen, sekä pitkittyneen vuokra-ajan osalta. Yhdensuuntaisen vuokrauksen lisäveloitus on suuruudeltaan aina vähintään täyden vuorokauden vuokraa vastaava. Auton palautuessa eri kaupunkiin on kustannus etäisyydestä riippuen 200-500 euroa.

 You and 37 other people found this helpful.