Pakettiautoista

Mikäli haluamaasi autoa ei löydy mistään noutopisteestämme, kannattaa lähettää meille palautetta. Suunnittelemme kalustohankintamme aina ensisijaisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

 You and 6 other people found this helpful.


Nokkakärryt löytyvät aina pakettiauton tavaratilaan kiinnitettynä.

Muista palauttaa nokkakärryt omalle paikalleen palauttaessasi autoa. Kadonneista nokkakärryistä veloitetaan 150 €.

 You and 29 other people found this helpful.


Valitettavasti emme voi suuren hävikin takia tarjota asiakkaillemme kiinnitystarvikkeita. Ota siis mukaan omat kiinnitystarvikkeesi joilla saat tavarasi kiinnitettyä tavaratilan kuormansidontapisteisiin.

 You and 15 other people found this helpful.


Voit vetää peräkärryä autoilla, joissa on vetokoukku. Sinun tulee valita varaukseen lisäpalveluista ”vetokoukku”. Löydät vetokoukulliset autot valitsemalla varausjärjestelmässä ”lisävalinnat” ja vaatimukseksi vetokoukun.

 You and 16 other people found this helpful.


Autot ovat yhteiskäyttöautoja, joten niitä ei hintatason ja palvelukonseptin ekologisuuden säilyttämiseksi siivota tai pestä jokaisen vuokrauksen välissä.

Vuokrausten välillä autot tarkastetaan teknisesti ja vaurioiden varalta. Lisäksi lattiat harjataan pakettiauton normaalia käyttöä vastaavaan siisteystasoon, mikäli edellinen asiakas ei ole sitä ohjeistuksen mukaisesti tehnyt. Mikäli kuljetat tavallista herkempää lastia, tulee sinun huolehtia tavaratilan tarkemmasta siivoamisesta tai lastisi suojaamisesta itse.

On asiakkaan vastuulla siivota irtoroskat autosta vuokrauksen jälkeen. Mahdollisen normaalista käytöstä poikkeavan likaantumisen kuten tahrat yms. siivoamisen veloitamme asiakkailta.

 You and 21 other people found this helpful.


Näet autojen tarkat mitat https://varaukset.24rent.fi

Mitat ovat maahantuojan ilmoittamia maksimimittoja korkeimmalta, leveimmältä ja syvimmältä kohdalta. Otathan huomioon pakettiautossa olevat takarenkaita varten olevat rengaskotelot.

 You and 7 other people found this helpful.


Vuokrausehtojemme mukaisesti asiakkaan on tarkistettava säännöllisesti moottoriöljyt, jäähdytinneste ja rengaspaineet.  Lasinpesunesteen tarkistaminen, lisääminen ja asianmukainen täyttö on asiakkaan vastuulla.

 You and 3 other people found this helpful.