Palauttaminen


Auto palautetaan aina noutopisteeseensä. Silloin tällöin  on kuitenkin tarjolla  yhdensuuntaisia autojen siirtoajoja edulliseen hintaan. Kerro kiinnostuksestasi siirtoajoon tästä.

Tällä hetkellä tarjoamme eri paikkaan palauttamista vain yrityksille. Voit tiedustella meiltä mahdollisuutta palauttaa auto eri paikkaan, mikäli suunnitellun vuokrauksen päättymiseen on aikaa vähintään 7 päivää. Veloituksemme näissä tapauksissa vastaa ajoneuvon siirtämistä takaisin, polttoaineineen ja kuljettajapalkkioineen, sekä pitkittyneen vuokra-ajan osalta. Yhdensuuntaisen vuokrauksen lisäveloitus on suuruudeltaan aina vähintään täyden vuorokauden vuokraa vastaava. Auton palautuessa eri kaupunkiin on kustannus etäisyydestä riippuen 200-500 euroa.

 You and 37 other people found this helpful.


Jotta vahinko ei lähde kiertämään ja aikaisemmin tankkaamatta jättäneen polttoaineita ei laskutettaisi sinulta, tankkaa ajomäärästäsi ja auton polttoainemittarin lukemasta riippumatta tankki lopuksi täyteen. Säilytä kuitit tankkauksista siltä varalta että tuleekin tarve palata asiaan joskus myöhemmin. Tankki on silloin täysi kun sinne ei mahdu yhtään enempää. Kokeile polttoainepistoolin ensimmäisen naksahduksen jälkeen meneekö tankkiin vielä polttoainetta.

 You and 5 other people found this helpful.


Auto tulee tankata aina täyteen varauksen lopuksi. Et varmaan itsekään toivoisi että edellinen siirtäisi lyhyen ajonsa sinun maksettavaksesi. Vajaalla tankilla palautetusta autosta perimme polttoaineen lisäksi 50 euron sakkomaksun.

 You and 11 other people found this helpful.


Joissain automalleissa polttoaine saattaa alkaa kuohua täyttöputkessa, jolloin tankkauspistooli lopettaa tankkaamisen liian aikaisin. Tällöin odota muutama sekunti kuohumisen laantumista ja jatka tankkausta hiljalleen, vähän kerrallaan, kunnes olet saanut loroteltua tankin täyteen.

 You and 5 other people found this helpful.


Tankkaus kannattaa suorittaa mahdollisimman lähellä auton nouto/palautuspistettä, jotta tankin vajaus seuraavalle asiakkaalle olisi merkityksettömän pieni. Huoltoasemaketjun saat kuitenkin valita itse.

 You and 5 other people found this helpful.


Auton voi palauttaa milloin tahansa varausajan puitteissa.

 You and 10 other people found this helpful.


Pysäköi auto noutopaikan läheisyyteen, tarvittaessa myös aikarajoitteisille paikoille (laita parkkikiekko ja aseta oikea aika siihen). Ilmoita asiasta meille.

 You and 7 other people found this helpful.


Monissa Helsingin henkilöautoissa on lupa, joka oikeuttaa pysäköimään 24Rent-auton vuokrauksen ajaksi niille kaupungin katualueiden asukas- ja yrityspysäköintipaikoille, jotka vaativat kaupungin määrittämän kirjaintunnuksellisen pysäköintiluvan.

Z-luvalla saa pysäköidä kaikille asukas- ja yrityspysäköintivyöhykkeillä oleville liikennemerkillä ilmoitetuille paikoille kantakaupungissa ilman parkkimaksua. Lupa on teipattu auton tuulilasiin ja talletettu pysäköintivalvonnan tietojärjestelmiin, joten luvan esille laittamisesta tms. ei tarvitse itse huolehtia.

Saman kadun varrella voi olla myös kiekkopaikkoja, joten ole tarkkana pysäköidessäsi autoa. Auton pysäköiminen oikein on sinun vastuullasi.

 You and 3 other people found this helpful.


Ajoneuvon valokuvaaminen ennen ja jälkeen varauksen, sekä uusien vaurioiden omatoiminen ilmoittaminen on oleellinen osa yhteiskäyttöautoilua. On kaikkien meidän etu, että autot säilyvät hyvässä kunnossa ja kustannukset kurissa. Näin pystymme tarjoamaan laadukasta vuokrauspalvelua kohtuuhinnalla myös jatkossa.

Kuvaa auto eri kuvakulmista ennen ja jälkeen ajon ja säilytä kuvat itselläsi kuukauden ajan vuokrauksen päätyttyä. Valokuvat ovat omaksi turvaksesi mahdollisissa vaurioselvittelyissä.

 You and 12 other people found this helpful.


Kaikista autoistamme löytyy autolappu, poikkeamalista, lumiharja ja parkkikiekko. Pakettiautoissa on lisäksi nokkakärryt ja tavaratilan harja.

Kadotetuista  pienvarusteista veloitetaan 15 € ja nokkakärryistä  150 €. Ilmoitathan aina meille jos huomaat autosta puuttuvan varusteita.

 You and 1 other person found this helpful.