Vakuutuksista

Sinun tulee toimia yleisen ohjeistuksen mukaisesti onnettomuuden lisävahinkojen välttämiseksi. Soita poliisille jos kolaritilanteessa on muita osapuolia. Lisäksi täytät vahinkoilmoituksen ja ilmoitat asiasta meille.

 You and 15 other people found this helpful.


Kiveniskemät ja muut tuulilasin vauriot eivät ole aina omissa käsissä, mutta olet korvausvastuussa niistä valitsemaasi omavastuuseen saakka. Voit ostaa varauksesi yhteydessä tuulilasivakuutuksen 3 eurolla, jolloin korvausvastuusi tuulilasin vauriotapahtumissa poistuu. Esim. kiveniskemätapauksessa säästät 50 euroa ottamalla tuulilasivakuutuksen.

 You and 2 other people found this helpful.


Ajoneuvossa on liikennevakuutus, joka kattaa syyttömälle osapuolelle aiheutetut vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta. Vuokrauksen aikana olet ajoneuvon haltijana ja vastaat autolle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista varaukseesi liittyvän omavastuun mukaisesti. Jos auto joudutaan poistamaan mahdollisen vahingon vuoksi kokonaan ajosta korjauksen ajaksi, vastaat lisäksi seisonta-ajasta maksimissaan seitsemän päivän ajalta.

Lisäksi ajoneuvossa on hirvi-, palo-, varkaus- ja törmäysvakuutus, joiden korvauksien piiriin kuuluu normaalien vakuutusehtojen mukaiset vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta. Oma omaisuutesi ei ole varkausvakuutuksen piirissä.

Voit myös ostaa varaamisen yhteydessä tai ennen varauksesi alkamista vapaaehtoisen lisämaksullisen palvelun omavastuun alentamiseksi.

Lue lisää vuokrausehdoista täältä.

 You and 4 other people found this helpful.