Varaaminen

Meillä ei ole perinteistä asiakaspalvelutiskiä. Et siis voi tulla minnekään jonottamaan vuoroasi ja täyttämään lomakkeita kuulakärkikynällä. Kaikki vuokraukseen liittyvä hoituu kätevästi internetissä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Varaamasi auto löytyy  valitsemastasi noutopisteestä yleiseltä parkkipaikalta, kadun varrelta tai pysäköintitalosta.

Palvelemme sinua sataprosenttisesti verkossa ja ajantasainen hinta- ja saatavuustieto löytyy aina verkkosivuiltamme. Kun resursseja vieviä toimistoja ja kallita puhelinkeskuksia ei ole, pystymme pitämään hintatasomme edullisena nyt ja tulevaisuudessa!

Tutustu tarkemmin tähän Kysyttävää-osioon jos sinulla on kysyttävää ennen varauksen tekoa. Olemme pyrkineet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin varaamiseen ja ajamiseen liittyviin kysymyksiin jo ennalta. Tehtyäsi varauksen saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen jossa on 24/7 tiepalvelunumero siltä varalta, että tarvitset asiakaspalvelumme apua ajosi aikana.

Kokeile helppokäyttöistä varausjärjestelmää!

 You and 77 other people found this helpful.


Varaus vahvistuu vasta maksettaessa ja se tulee aina maksaa tekohetkellä. Noutopisteet eivät ole miehitettyjä, joten maksaminen noudettaessa ei onnistu siitäkään syystä. Poikkeuksen muodostavat ainoastaan sopimusyritykset, joita laskutamme koontilaskulla. Tästä mahdollisuudesta voit kysyä lisää yritysmyynti@24rent.fi.

 You and 17 other people found this helpful.


Katso Vuokrausehdot kohta 9 (sivun alaraunassa oranssi taustaväri).

Varauksien peruutukset 48 tuntia ennen varauksen alkamista ilman kuluja. Jos varauksen alkamiseen on alle 48 tuntia, perimme peruutuskuluja 50% varausmaksusta, kuitenkin enintään 50 euroa. Alle 20 euron palautukset toimitetaan ainoastaan lahjakortteina.

 You and 83 other people found this helpful.


Alennuskoodeja on myönnetty yhteistyökumppaneillemme ja heidän asiakkailleen. Myös vanhoilla asiakkaillamme saattaa olla alennuskuponki käytössään. Muilla on mahdollista tykätä meistä Facebookissa ja löytää sieltä ajoittain kampanjakoodeja.

 You and 6 other people found this helpful.


Automme ovat aina sijoitettuina tiettyyn noutopisteeseen asiakasprofiilien mukaisesti. Jos siis haluat tietyn auton joka poikkeaa muiden aluella olevien tarpeista, saatat joutua hakemaan sen kauempaa.

 You and 0 other people found this helpful.


Mikäli haluamaasi autoa ei löydy mistään noutopisteestämme, kannattaa lähettää meille palautetta. Suunnittelemme kalustohankintamme aina ensisijaisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

 You and 6 other people found this helpful.


Auto palautetaan aina noutopisteeseensä. Silloin tällöin  on kuitenkin tarjolla  yhdensuuntaisia autojen siirtoajoja edulliseen hintaan. Kerro kiinnostuksestasi siirtoajoon tästä.

Tällä hetkellä tarjoamme eri paikkaan palauttamista vain yrityksille. Voit tiedustella meiltä mahdollisuutta palauttaa auto eri paikkaan, mikäli suunnitellun vuokrauksen päättymiseen on aikaa vähintään 7 päivää. Veloituksemme näissä tapauksissa vastaa ajoneuvon siirtämistä takaisin, polttoaineineen ja kuljettajapalkkioineen, sekä pitkittyneen vuokra-ajan osalta. Yhdensuuntaisen vuokrauksen lisäveloitus on suuruudeltaan aina vähintään täyden vuorokauden vuokraa vastaava. Auton palautuessa eri kaupunkiin on kustannus etäisyydestä riippuen 200-500 euroa.

 You and 37 other people found this helpful.


Ulkomaille lähtö vaatii etukäteen ostetun maastavientiluvan. Kaikilla autoilla ei voi lähteä ulkomaille, tarkista auton tiedoista voiko autolla käydä haluamassasi kohteessa. Äkkilähdöt ulkomaille eivät ole mahdollisia ja varaus on tehtävä vähintään 12 tuntia ennen varauksen alkua. Käytännössä teet normaalin varauksen, johon valitset lisäpalveluista mukaan maastavientiluvan. Kerro henkilötietoja antaessa maastaviennin kohde.

Saat ennen varauksen alkua maastavientiluvan sähköpostiisi. Ota maastavientilupa mukaasi matkalle.

Huomioithan että autot on varusteltu Suomen lainsäädännön mukaisiksi, eikä vuokraamo vastaa kohdemaan erityisvaatimuksien mukaisuudesta (nastarengaskiellot, huomioliivit, sammuttimet jne).

Lue lisää vuokra-autolla ulkomailla käymisestä

 You and 10 other people found this helpful.


Haluamme tarjota mahdollisimman edulliset hinnat asiakkaiden erilaisten tarpeiden mukaan. Jos sinun tarvitsee ajaa vain 50 kilometriä, maksat vuokrauksesta huomattavasti vähemmän kuin samassa ajassa 500 kilometrin reissun tekevä. Erillinen kilometrimäärän hinta perustuu auton ja renkaiden kulumiseen, määräaikaishuoltoihin ja auton arvon alenemiseen kilometrien kuluessa.

Huomaathan että kilometrimäärän maksaminen ei vapauta muista autoon liittyvistä velvollisuuksista, kuten tankkaamisesta varauksen lopuksi.

 You and 2 other people found this helpful.


Varaa auto ja maksa varaus netissä osoitteessa https://varaukset.24rent.fi

Maksamisen jälkeen saat varausvahvistuksen ja ohjeet sähköpostiisi. Noudat auton omatoimisesti, joten ohjeet kannattaa lukea hyvin. Saat auton ovet auki lähettämällä ohjeessa kerrotun tekstiviestin. Auton avaimet ovat hanskalokerossa.

 You and 3 other people found this helpful.


Tietyillä pääkaupunkiseudun autoilla ja erillisellä maastavientiluvalla käynti Virossa, Latviassa tai Liettuassa onnistuu. Nämä autot löydät klikkaamalla varausjärjestelmässä ”Lisävalinnat” ja valitsemalla maastaviennin Baltiaan. Ulkomaille suuntautuvaa vuokrausta varten valitse lisäpalveluista maastavientilupa ja kerro matkakohteesi henkilötietoja täyttäessä.

Baltiaan suuntautuvissa varauksissa liikennevakuutuksen omavastuuosuus on Baltiassa nelinkertainen. Varkaustapauksissa omavastuu on 25% auton arvosta.

24h tiepalvelu (hinaus, pienet korjaustoimenpiteet) ei palvele ulkomailla. Puhelintuki on kuitenkin tarvittaessa käytössä normaalisti. Autot on varusteltu Suomen lainsäädännön mukaisiksi. Otathan itse selvää kohdemaan erityisvaatimuksista (nastarengaskiellot, huomioliivit, sammuttimet jne.) ja huomioit ne itse. Joissain maissa on käytössä myös tietullimaksuja, jotka kannattaa huomioida.

Lue lisää vuokra-autolla ulkomailla käymisestä

 You and 3 other people found this helpful.


Voit vetää peräkärryä autoilla, joissa on vetokoukku. Sinun tulee valita varaukseen lisäpalveluista ”vetokoukku”. Löydät vetokoukulliset autot valitsemalla varausjärjestelmässä ”lisävalinnat” ja vaatimukseksi vetokoukun.

 You and 16 other people found this helpful.


Jos huomaat kesken vuokrauksen että kilometrimäärä uhkaa ylittyä, lähetä meille tekstiviesti asiasta jolloin vältyt ylimääräisiltä kuluilta. Voit lähettää tekstiviestin vastaamalla meiltä saamiisi tekstiviesteihin (numero  löytyy varausvahvistuksesta). Jos kilometrit ylittyvät reilusti (yli 30 kilometrillä), laskutamme niistä vuokrauksen jälkeen normaalilla kilometrihinnalla. Ilman ilmoitusta ylittyneistä kilometreistä veloitamme kolminkertaisesti kuten muistakin ilman omatoimista ilmoitusta käytetyistä lisäpalveluista.

 You and 40 other people found this helpful.


Näet autojen tarkat mitat https://varaukset.24rent.fi

Mitat ovat maahantuojan ilmoittamia maksimimittoja korkeimmalta, leveimmältä ja syvimmältä kohdalta. Otathan huomioon pakettiautossa olevat takarenkaita varten olevat rengaskotelot.

 You and 7 other people found this helpful.


Lähetämme sähköpostiisi maksulinkin jos olet yrittänyt varata autoa varauskoneessamme ja käynyt maksupalvelun puolella kuitenkaan maksamatta varausta. Voit maksaa varauksesi maksulinkin kautta. Varaus nollaantuu automaattisesti puolen tunnin sisään ellet tee mitään.

 You and 6 other people found this helpful.


Varattuasi auton verkkosivuiltamme sinulle aukeaa vahvistussivu, jossa näkyy varauksesi tiedot. Tällä sivulla on myös mahdollisuus kyydin jakamiseen Ridefy-kimppakyytisovelluksessa. Klikkaa Ridefy-linkkiä ja seuraa sovelluksen ohjeistusta kyydin jakamiseen.

Kyydin jakaminen onnistuu myös myöhemmin menemällä suoraan Ridefy-sovellukseen. Lisätietoa Ridefystä ja sovelluksen lataamisesta täältä.

 You and 1 other person found this helpful.


Kimppakyytisovelluksen käyttäminen on maksutonta. Halutessasi voit jakaa polttoainekustannukset matkaajien kesken.

 You and 1 other person found this helpful.


Kirjoita  alennuskoodi sille varattuun tilaan varauskoneessamme klikkaamalla kohtaa ”syötä alekoodisi”.  Alennus aktivoituu heti kun olet syöttänyt alennuskoodin oikein. Jos koodi ei toimi, tarkista onko alennuskoodi voimassa valitsemanasi aikana tai valitsemassasi autossa ja korjaa valintasi tarvittaessa.

 You and 1 other person found this helpful.


Matkapuhelinverkossa voi olla ruuhkaa, mikä hidastaa viestin saapumista. Useimmiten kyse on kuitenkin näppäilyvirheestä. Tarkista antamasi puhelinnumero varausvahvistuksesta ja jos numero on väärin, ilmoita  siitä meille varausvahvistuksessa olevan oma24Rent-sivusi kautta, niin korjaamme puhelinnumerosi oikeaksi ennen varauksen alkua.

 You and 1 other person found this helpful.


Varausjärjestelmämme saattaa kertoa, että puhelinnumerosi, sähköpostisi tai hetusi on virheellinen vaikka näppäilyvirheestä ei ole kyse. Tämä voi johtua siitä, että olet avannut varaussivun moneen välilehteen tai ikkunaan. Sulje selain kokonaan ja tee varaus uudelleen vain yhdessä ikkunassa.

 You and 0 other people found this helpful.


Kirjoita saamasi alennuskoodi varausvaiheessa sille tarkoitettuun kenttään.  Alennus aktivoituu heti, kun olet kirjoittanut alennuskoodin oikein.

 You and 0 other people found this helpful.


Palvelemme sinua sataprosenttisesti verkossa ja ajantasainen hinta- ja saatavuustieto löytyy aina verkkosivuiltamme. Kaikki varaukset tehdään helposti verkossa ja vuokraus maksetaan turvallisesti omassa verkkopankissa. Kun resursseja vieviä toimistoja ja kalliita puhelinkeskuksia ei ole, pystymme pitämään hintatasomme edullisena nyt ja tulevaisuudessa!

 

Tutustu tarkemmin tähän Kysyttävää-osioon jos sinulla on kysyttävää ennen varauksen tekoa. Olemme pyrkineet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin varaamiseen ja ajamiseen liittyviin kysymyksiin jo ennalta. Tehtyäsi varauksen saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen jossa on 24/7 tiepalvelunumero siltä varalta, että tarvitset asiakaspalvelumme apua ajosi aikana.

 You and 3 other people found this helpful.