Auton vuokraus ulkomaille

Ulkomaille lähtö vaatii etukäteen ostetun maastavientiluvan. Kaikilla autoilla ei voi lähteä ulkomaille, tarkista auton tiedoista voiko autolla käydä haluamassasi kohteessa. Äkkilähdöt ulkomaille eivät ole mahdollisia ja varaus on tehtävä vähintään 12 tuntia ennen varauksen alkua. Käytännössä teet normaalin varauksen, johon valitset lisäpalveluista mukaan maastavientiluvan. Kerro henkilötietoja antaessa maastaviennin kohde.

Saat ennen varauksen alkua maastavientiluvan sähköpostiisi. Ota maastavientilupa mukaasi matkalle.

Huomioithan että autot on varusteltu Suomen lainsäädännön mukaisiksi, eikä vuokraamo vastaa kohdemaan erityisvaatimuksien mukaisuudesta (nastarengaskiellot, huomioliivit, sammuttimet jne).

Lue lisää vuokra-autolla ulkomailla käymisestä

 You and 10 other people found this helpful.


Tietyillä pääkaupunkiseudun autoilla ja erillisellä maastavientiluvalla käynti Virossa, Latviassa tai Liettuassa onnistuu. Nämä autot löydät klikkaamalla varausjärjestelmässä ”Lisävalinnat” ja valitsemalla maastaviennin Baltiaan. Ulkomaille suuntautuvaa vuokrausta varten valitse lisäpalveluista maastavientilupa ja kerro matkakohteesi henkilötietoja täyttäessä.

Baltiaan suuntautuvissa varauksissa liikennevakuutuksen omavastuuosuus on Baltiassa nelinkertainen. Varkaustapauksissa omavastuu on 25% auton arvosta.

24h tiepalvelu (hinaus, pienet korjaustoimenpiteet) ei palvele ulkomailla. Puhelintuki on kuitenkin tarvittaessa käytössä normaalisti. Autot on varusteltu Suomen lainsäädännön mukaisiksi. Otathan itse selvää kohdemaan erityisvaatimuksista (nastarengaskiellot, huomioliivit, sammuttimet jne.) ja huomioit ne itse. Joissain maissa on käytössä myös tietullimaksuja, jotka kannattaa huomioida.

Lue lisää vuokra-autolla ulkomailla käymisestä

 You and 3 other people found this helpful.


Maastavientiluvan avulla voit todistaa viranomaisille että sinulla on oikeus liikkua vuokraamallasi ajoneuvolla Suomen rajojen ulkopuolella.
Laajemman vakuutusturvan lisäksi myös erikoistilanteisiin varautuminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Ilman maastavientilupaa maasta poistuneet ajoneuvot ilmoitamme kohdemaan viranomaisille. Lisäksi veloitamme 500 euron hälytyskorvauksen ja ajoneuvon palauttamiskulut vuokralleottajalta.

 You and 3 other people found this helpful.


Baltiaan suuntautuvissa varauksissa liikennevakuutuksen omavastuuosuus on Baltiassa nelinkertainen. Varkaustapauksissa omavastuu on 25% auton arvosta.

 You and 0 other people found this helpful.