Vuokrausehdoista

Katso Vuokrausehdot kohta 9 (sivun alaraunassa oranssi taustaväri).

Varauksien peruutukset 48 tuntia ennen varauksen alkamista ilman kuluja. Jos varauksen alkamiseen on alle 48 tuntia, perimme peruutuskuluja 50% varausmaksusta, kuitenkin enintään 50 euroa. Alle 20 euron palautukset toimitetaan ainoastaan lahjakortteina.

 You and 83 other people found this helpful.


Jos huomaat kesken vuokrauksen että kilometrimäärä uhkaa ylittyä, lähetä meille tekstiviesti asiasta jolloin vältyt ylimääräisiltä kuluilta. Voit lähettää tekstiviestin vastaamalla meiltä saamiisi tekstiviesteihin (numero  löytyy varausvahvistuksesta). Jos kilometrit ylittyvät reilusti (yli 30 kilometrillä), laskutamme niistä vuokrauksen jälkeen normaalilla kilometrihinnalla. Ilman ilmoitusta ylittyneistä kilometreistä veloitamme kolminkertaisesti kuten muistakin ilman omatoimista ilmoitusta käytetyistä lisäpalveluista.

 You and 40 other people found this helpful.


Ajoneuvossa on liikennevakuutus, joka kattaa syyttömälle osapuolelle aiheutetut vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta. Vuokrauksen aikana olet ajoneuvon haltijana ja vastaat autolle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista varaukseesi liittyvän omavastuun mukaisesti. Jos auto joudutaan poistamaan mahdollisen vahingon vuoksi kokonaan ajosta korjauksen ajaksi, vastaat lisäksi seisonta-ajasta maksimissaan seitsemän päivän ajalta.

Lisäksi ajoneuvossa on hirvi-, palo-, varkaus- ja törmäysvakuutus, joiden korvauksien piiriin kuuluu normaalien vakuutusehtojen mukaiset vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta. Oma omaisuutesi ei ole varkausvakuutuksen piirissä.

Voit myös ostaa varaamisen yhteydessä tai ennen varauksesi alkamista vapaaehtoisen lisämaksullisen palvelun omavastuun alentamiseksi.

Lue lisää vuokrausehdoista täältä.

 You and 4 other people found this helpful.


Vuokrausehtojemme mukaisesti asiakkaan on tarkistettava säännöllisesti moottoriöljyt, jäähdytinneste ja rengaspaineet.  Lasinpesunesteen tarkistaminen, lisääminen ja asianmukainen täyttö on asiakkaan vastuulla.

 You and 3 other people found this helpful.