Varaa yhteiskäyttöauto palaveriautoksesi  se on fiksun yrityksen valinta!

Autotkin ovat nykyisin saatavilla omatoimisesti 24/7. Varaa meiltä auto verkossa käyttöösi, mene sen luokse varauksesi alkaessa ja avaa ovet puhelimellasi.
 

Arkihinnat yrityksille jopa -50 %

Edulliset arkihinnat koskevat kaikkia autojamme koosta ja mallista riippumatta. Yhteiskäyttöauton vuokraus on aina helppoa ja joustavaa, sillä voit tehdä varauksen aina oman aikataulusi mukaisesti eikä ennen varauksen alkua tarvitse käydä toimistolla. Näppärää, eikö vain?
 
 
Spotlight
Pakettiauto työpäiväsi ajaksi

55 eurolla

 
Spotlight
Henkilöauto työpäiväsi ajaksi

25 eurolla

 
 
Saat arkihinnan käyttöösi kun teet varauksen arkipäivälle klo 08:00 – 16:00. Auto on edulliseen hintaan käytössäsi maksimissaan kahdeksan tunnin varauksissa. Voit varata auton halutessasi myös pidemmäksi aikaa, arkiajon ulkopuolinen aika veloitetaan normaalihinnalla.
 

24Rentin autot ovat sijoitettuna lähelle sinua hyvien kulkuyhteyksien päähän, katujen varsille, parkkihalleihin ja toimistohotellien parkkipaikoille. Palvelu pyörii ympäri vuorokauden kaikkina vuoden päivinä ja tarjoamme käyttöösi näyttävät hybridit ja sähköautot, näppärät kaupunkiautot pitkään ja lyhyeen matkaan sekä pakettiautoja 6-15m3 kokoluokissa.