Avoimet työpaikat, kaksi ohjelmistoalan osaajaa - 24Rent

24Rent etsii Tampereen toimipisteemme tuotekehitystiimin vahvistukseksi kahta ohjelmistoalan osaajaa kehittämään liiketoimintamme ydinjärjestelmiä front end- ja back end-puolella. Molemmissa tehtävissä pääset osaksi kokenutta digitalisaation edelläkävijätiimiämme ja työskentelemään koko yhteiskuntaa muuttavien älyliikennehankkeiden parissa.

Voit olla vasta koulusi päättävä tai enemmän kokemusta omaava, tehtävänkuvasi muotoillaan osaamisesi mukaan. Arkkitehtuurinen ajattelu, kompleksisuuden hallinta, itsenäinen päätöksenteko ja oma-aloitteisuus ovat asioita jotka eivät aiheuta sinulle näppylöitä. Myös pilvipalvelut, releaset, agile ja github, sekä skaalautuva serveriarkkitehtuuri ovat jollakin tapaa tuttuja.

FE-alueen terminologiaa joka tuntuu omaltasi: HTML5, Javascript, bootstrap, SEO, responsive web, wordpress, templaatit ja plugarit, sekä PHP. Tehtäväsi on kiteytettynä saada asiakkaamme ilahtumaan toimivasta nettisivustosta ja varausjärjestelmästä, sekä mahdollisuuksien mukaan kontribuoida mobiilikehitykseemme.

BE-alueen vastaavia taikasanoja ovat: PHP, MySQL, json, skaalautuvuus, tietoturva, CentOS, sekä javascript ja html. Tehtävänäsi on pitää järjestelmämme pyörimässä, kehittää REST API liityntöjä yhteistyökumppaneillemme ja luoda uusia työkaluja liiketoimintamme kehittämisen tueksi.

Lisätietoja ja hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostitse: hakemukset@24rent.fi 6.3.2015 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävä on vakituinen.