24Rent avoimet työpaikat

24Rent laajentaa toimintaansa ja tarvitsee vahvistusta seuraaviin tehtäviin:

1. Kalustovastaava

Etsimme autoista ymmärtävää kalustovastaavaa huolehtimaan pääkaupunkiseudun vuokrauskalustostamme. Toimenkuvaan kuuluu mm. katsastusten, huoltojen, vauriokorjausten, renkaanvaihtojen ja pienten teknisten ongelmien koordinointi asiakaspalvelumme ja autotalkkareiden kanssa. Myös kalustohankintojen ja -palautusten käytännön koordinointi on osa toimenkuvaa. Työ tapahtuu pääasiassa etänä ja puhelimitse, toimialueena koko Suomi. Hyvät kommunikointitaidot eri sidosryhmien kanssa ja kaupallinen ymmärrys sekä sujuva tietokoneen käyttö antavat hyvän osaamispohjan.

2. Yrittäjiä ja autotalkkareita

Eikö omalla paikkakunnallasi ole vielä 24Rent-autoja. Haemme jatkuvasti toiminnastamme kiinnostuneita ja oma-aloitteisia henkilöitä ottamaan vastuuta uusista paikkakunnista. Järjestämme ”avaimet käteen”-paketin kalustoineen ja autamme sinut alkuun, mikäli potentiaalia ja menestyshalua löytyy.

* * *

Hakemukset kaikkiin tehtäviin sähköpostilla.
Kerro lyhyesti itsestäsi, miksi juuri sinä olisit arvokas lisä tiimiimme: hakemukset@24rent.fi

Koska toimistomme on paperiton, huomioimme ainoastaan sähköisesti toimitetut hakemukset. Puhelintiedusteluihin emme valitettavasti pysty vastaamaan.