Avoimet työtehtävät: Asiakasneuvoja, 2 paikkaa - 24Rent

Avoimet työtehtävät: Asiakasneuvoja, 2 paikkaa

14

Maaliskuu

Etsitkö juuri nyt mielenkiintoista osa-aikaista tai kesätyötä jossa voit kerryttää kallisarvoista kokemusta asiakaspalvelutehtävistä? Tarjoamme tällä hetkellä tiimissämme kahta eri paikkaa asiakaspalvelutehtäviin sekä viestinnän tukitehtäviin Tampereella. Työ voi perehdytyksen jälkeen olla myös pitkälti etätyötä jopa eri paikkakunnalta käsin sekä iltaisin tai viikonloppuisin tapahtuvaa varallaoloa ja päivystämistä.

24 Rental Network on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta ja yhteiskäyttöä maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen täysin jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent ja go now! -yhteiskäyttöautopalveluina.

Toivomme että sinulla on jo entuudestaan kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Kielinero ei tarvitse olla mutta odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielitaitoa viestiessäsi asiakkaiden kanssa sekä kirjallisesti että puhelimitse. Sujuvaa kirjoitustaitoa tarvitset myös viestinnän tukitehtävissä luodessasi uutta tekstisisältöä eri kanaviin. Työssä apunasi on erilaisia teknisiä järjestelmiä ja ohjelmia joiden käyttöön opastamme kyllä kunhan sinulla riittää intoa opiskella uutta.

Arvostamme tiimikaveria joka on oma-aloitteinen rohkea ja osaa käyttää maalaisjärkeä nopeastikin muuttuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Asiakkailla voi joskus olla huonoja päiviä mutta pystythän palvelemaan heitä iloisella asenteella siitäkin huolimatta.

Onhan sinulla ajokortti? Yleiset liikennessäännöt ja autoilun peruskäytänteet pitäisi olla hanskassa mutta tiimikaverisi hoitavat mekaniikkahommat ja muut tekniset tehtävät.

Kerro meille millaisessa elämäntilanteessa olet ja millaisia tehtäviä etsit. Meillä on suurin tarve kiireisen kesäsesongin apukäsiksi sekä asiakaspalvelumme ilta- ja viikonloppupäivitystyksiin.

Toivomme että voit osallistua osa-aikaiseen perehdytykseen jo huhtikuussa. Palkkaus sopimuksen mukaan ja voit halutessasi laskuttaa työsi myös vaikkapa osuuskunnan kautta.

Lisätietoja saat markkinointi- ja myyntikoordinaattorilta Elina Toimiselta sähköpostitse hakemukset@24rent.fi. Lähetä hakemuksesi ja cv sähköpostitse 30.3.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@24rent.fi.

Tutustu meihin verkossa www.24rent.fi ja www.gonow.fi