24Rent Etsimme asiakasneuvojaa, 2 paikkaa

Etsimme asiakasneuvojaa, 2 paikkaa

11

tammikuu

HAKU ON PÄÄTTYNYT

Etsitkö juuri nyt mielenkiintoista iltatyötä, jossa voit kerryttää kallisarvoista kokemusta asiakaspalvelutehtävistä? Tarjoamme tiimissämme paikkaa asiakaspalvelutehtäviin iltaisin ja viikonloppuisin. Työ voi perehdytyksen jälkeen olla myös etätyötä. Järjestelmämme toimivat pilvipalveluna ja puhelut ohjautuvat tarvittaessa toiseen maahankin jos sattuisit asumaan ulkomailla.

24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta ja yhteiskäyttöä maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent.fi, 24Go.fi ja 24Leasing.fi -palveluina. Tiimissämme voit siis olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Kielinero ei tarvitse olla, mutta odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielitaitoa viestiessäsi asiakkaiden kanssa sekä kirjallisesti, että puhelimitse. Työssä apunasi on erilaisia teknisiä järjestelmiä ja ohjelmia, joiden käyttöön opastamme kyllä, kunhan sinulla riittää intoa opiskella uutta.

Arvostamme tiimikaveria, joka on oma-aloitteinen, rohkea ja osaa käyttää maalaisjärkeä nopeastikin muuttuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Asiakkailla voi joskus olla huonoja päiviä, mutta pystyt palvelemaan heitä iloisella asenteella siitäkin huolimatta.

Onhan sinulla ajokortti? Yleiset liikennessäännöt ja autoilun peruskäytänteet pitäisi olla hanskassa, mutta tiimikaverisi hoitavat mekaniikkahommat ja muut tekniset tehtävät. Tietämys autoista toki helpottaa asiakkaiden neuvontatyötä.

Kerro meille millaisessa elämäntilanteessa olet ja millaisia tehtäviä etsit. Työtehtävät ajoittuvat pääosin arki-iltoihin klo 16-23 ja/tai viikonloppuihin klo 7-22 välille. Tuntimäärissä joustamme kulloistenkin tarpeidesi mukaan. Työ sopii näin siis myös opiskelijoille tai osa-aikaista tehtävää etsiville.

Toivomme, että voit osallistua osa-aikaiseen perehdytykseen Tampereella mahdollisimman pian. Tehtävän palkkaus toimenkuvan ja sopimuksen mukaan. Halutessasi voit laskuttaa työsi myös osuuskunnan tai oman yrityksesi kautta.

Lisätietoja saat asiakaspalvelupäälliköltä Niina Ahopelto-Marjamäeltä sähköpostitse hakemukset@24rent.fi tai puhelimitse 20.1. klo 10-14 numerosta 075 32 525 92.

Lähetä hakemuksesi ja cv sähköpostitse 24.1.2022 klo 12:00 mennessä osoitteeseen hakemukset@24rent.fi.

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja 24Leasing.fi