24Rent Etsimme asiakaspalvelijaa iltoihin ja viikonloppuihin

Etsimme asiakaspalvelijaa iltoihin ja viikonloppuihin

17

heinäkuu

Haku on päättynyt

Etsitkö mielenkiintoista ilta- tai viikonlopputyötä, jossa voit kerryttää kallisarvoista kokemusta asiakaspalvelutehtävistä? Tarjoamme tiimissämme paikkaa asiakaspalvelutehtäviin sekä osaamisesi mukaan mahdollisiin jälkimarkkinoinnin tehtäviin. Työ voi perehdytyksen jälkeen olla myös pitkälti etätyötä, sekä haluttaessa täysimittaisen työviikon sijasta varallaoloa ja päivystämistä. Työn ajankohta on iltaisin ja/tai viikonloppuisin. 

24 Rental Network on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta ja yhteiskäyttöä maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, go now! ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. Tiimissämme voit siis olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Toivomme, että sinulla on jo entuudestaan kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Kielinero ei tarvitse olla, mutta odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielitaitoa viestiessäsi asiakkaiden kanssa sekä kirjallisesti, että puhelimitse. Työssä apunasi on erilaisia teknisiä järjestelmiä ja ohjelmia, joiden käyttöön opastamme kyllä, kunhan sinulla riittää intoa opiskella uutta.

Arvostamme tiimikaveria, joka on oma-aloitteinen, rohkea ja osaa käyttää maalaisjärkeä nopeastikin muuttuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Asiakkailla voi joskus olla huonoja päiviä, mutta pystyt palvelemaan heitä iloisella asenteella siitäkin huolimatta.

Onhan sinulla ajokortti? Yleiset liikennessäännöt ja autoilun peruskäytänteet pitäisi olla hanskassa, mutta tiimikaverisi hoitavat mekaniikkahommat ja muut tekniset tehtävät.

Kerro meille millaisessa elämäntilanteessa olet ja millaisia tehtäviä etsit. Työtehtävät ajoittuvat arki-iltoihin klo 15-22 välille ja viikonloppuihin klo 07-20 välille. Tuntimäärissä joustamme tarpeidesi mukaan. Työ sopii näin siis myös opiskelijoille ja osa-aikaista työtä etsiville.

Toivomme, että voit osallistua osa-aikaiseen perehdytykseen mahdollisimman pian. Tehtävän palkkaus toimenkuvan ja sopimuksen mukaan ja voit halutessasi laskuttaa työsi myös osuuskunnan tai oman yrityksesti kautta.

Lisätietoja saat markkinointi- ja myyntikoordinaattorilta Elina Toimiselta sähköpostitse hakemukset@24rent.fi. Lähetä hakemuksesi ja cv sähköpostitse 2.8.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@24rent.fi.