24Rent - Etsimme kiertävää huoltomiestä autokaluston ylläpitotehtäviin PK-seudulla (HAKU PÄÄTTYNYT)

Etsimme kiertävää huoltomiestä (HAKU PÄÄTTYNYT)

23

toukokuu

24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta, yhteiskäyttöä ja leasingpalveluita maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, 24Leasing ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. Tiimissämme saat olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Etsimme kiertävää huoltomiestä autokaluston ylläpitotehtäviin PK-seudulla.

Etsitkö vaihtelevaa ja aikatauluiltaan tarvittaessa joustavaa työtä? Tarjoamme paikkaa yhteiskäyttöisten henkilö- ja pakettiautojemme ylläpitotehtävissä. Työ on pääosin itsenäisesti huoltoautolla siirtyen ulkotyönä tehtävää autojen ylläpitoa ja tarkistamista. Tehtäviin kuuluu mm. autojen sisä- ja ulkopesut, pienet korjaukset ja huoltotehtävät, renkaiden kausivaihdot, siirtoajot, sekä muut kaluston elinkaareen liittyvät tehtävät kuten autojen varustelu osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

MITÄ TOIVOMME?
Toivomme, että tunnet autojen perusteet, olet tunnollinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla ei tarvitse olla autoalan koulutusta, kunhan sinulla on ajokortti ja ymmärrys autojen toiminnasta. Työssä apunasi on kollegoiden lisäksi huoltoauto, työkaluja ja älypuhelin, joiden käyttöön opastamme kyllä, kunhan sinulla riittää intoa opiskella uutta. Ajokortti on edellytys työn hoitamiselle.

Arvostamme tiimikaveria, joka on oma-aloitteinen, reipas ja osaa käyttää maalaisjärkeä. Meille tärkeää on pitää automme hyvässä kunnossa ja sinä toimit kentällä silminämme ja käsinämme tavoitteen varmistamiseksi.

Kerro meille millaisessa elämäntilanteessa olet ja millaiset tehtävät erityisesti kiinnostavat. Työtehtävät voivat ajoittua toiveidesi mukaan joustavasti arkipäiville ja halutessasi osin myös viikonlopuille tai ilta- ja yöaikoihin. Työ on täysipäiväistä, mutta tarvittaessa joustamme tuntimääristä tarpeidesi mukaan. Työ sopii näin mahdollisesti myös säännöllisiä lisäansioita tai osa-aikaista työtä etsiville.

Tehtävän palkkaus toimenkuvan ja sopimuksen mukaan ja voit halutessasi laskuttaa työsi myös osuuskunnan, tai oman yrityksesi kautta.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse 5.6.2022 mennessä osoitteeseen hakemus@24rent.fi

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi