Jäsenyys ja yhteiskäyttö

24Rent-auto on yhteiskäyttöauto

24Rent-autot mahdollistavat niin yksityisten kuin yritystenkin autotonta elämää. Autot ovat hajasijoitettuina lähelle koteja ja työpaikkoja, parhaimmillaan auto löytyy oman kotikadun varrelta tai työpaikan pihalta. Autoja on jo lähes 300 useilla eri paikkakunnilla, jokainen omassa yksilöllisessä sijainnissaan.

24Rentillä on jo lähes 148 000 onnistunutta varausta takana, vankka asiakaskunta ja jäsenten määrä nousussa. Fyysistä toimistoa ei ole, kaikki asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse tai sähköisesti.

Yhteiskäyttöauton edut kuukausimaksuttomalla jäsenyydellä

24Rent-jäsenenä saat auton käyttöön ympäri vuorokauden 5 minuutissa. Tee varaus netissä, maksa verkkopankissa ja ota auto käyttöön omatoimisesti puhelimellasi. Helppoa ja nopeaa, ja lisäksi hinnat ovat edulliset. Ei paperisotaa, kuulakärkikyniä tai jonottelua.

Voit käyttää autoa juuri sen verran kuin tarvitset. Minimivarausaika on kaksi tuntia, mutta voit palauttaa auton vaikka vartin ajelun jälkeen. Sinun ei tarvitse huolehtia toimipisteiden aukioloajoista, sillä palautat auton omatoimisesti noutopisteeseen. Autojen noutopisteet on sijoiteltu lähelle sinua – katujen varsille, parkkitaloihin ja ostospaikkojen yhteyteen.

24Rent-jäsenyys on kuukausimaksutonta, jäseneksi pääsee muutaman onnistuneen vuokrauksen jälkeen. Jäsenenä hinnat ovat entistä edullisemmat ja varauksen teko helpompaa. Myös muut kuin jäsenet voivat käyttää autoja, tosin tiukemmilla ehdoilla.

Auton hyödyt ilman omistamisen taakkaa

24Rent -yhteiskäyttöauto tai -lähivuokraamoauto, ei nimi autoa pahenna. 24Rent laajentaa toimintaa jatkuvasti. Autoja tulee uusille paikkakunnille ja autojen määrää lisätään nykyisillä paikkakunnilla. Tavoitteena on tarjota asiakkaille helppo ja vaivaton mahdollisuus käyttää autoa, ilman oman auton omistamisen taakkaa.