Jäsenyys

Kokeneet 24Rent-asiakkaat ovat meille tärkeitä ja siksi tarjoamme jäsenyyttä, jolla säästät aikaa ja rahaa. Liittyminen on täysin ilmaista ja ei aiheuta ylimääräisiä kuluja tai sitoumuksia.  

• Entistä edullisemmat vuokraushinnat
• Varaukset ilman äkkilähtö- tai yölisiä
• Helpompi varaaminen esitäytetyillä tiedoilla
• Liittyminen helppoa ja ilmaista
• Ei ylimääräisiä kuluja, sitoutumista tai varauspakkoa

Edullisemmat hinnat 

24Rentin jäsenet saavat edullisemmat vuokraushinnat erityisesti kun nouto ja palautus sijoittuvat toimistoaikojen ulkopuolelle. Varauksen hintaan ei tule äkkilähtö- tai yölisiä, koska tiedämme jäsenten olevan jo kokeneita 24Rent-autojen käyttäjiä.

Esitäytetyt tiedot ja niiden muokkaaminen 

Helpotamme jäsenten varausten tekoa esitäytetyillä henkilötiedoilla. Jäsenet tekevät varaukset henkilökohtaisen varauslinkin kautta tai tunnistautumalla varausvaiheessa tekstiviestillä. Esitäytetyt tiedot ovat erityisen kätevät jos varauksia tekee usein tai kokee henkilötietojen näpyttelyn aikaa vieväksi.

Esitäytetyt tiedot perustuvat viimeisimmässä varauksessa annettuihin tietoihin. Tietoja voi muokata tarvittaessa varausta tehdessä ja ne päivittyvät automaattisesti asiakastietoihin. Tietoihin voi lisätä myös kuljettajan puhelinnumeron, esimerkiksi jos yrityksessäsi kuljettaja vaihtuu usein.

Edut ja uusimmat vinkit heti ensimmäisenä 

Kerromme jäsenille parhaimmat edut ja uusimmat 24Rent-autonvuokrauksen vinkit heti ensimmäisenä. Jäsenyys ei kuitenkaan sido millään tavalla ja se on ilmaista.

Miten jäseneksi? 

Lähetämme jäsenkutsuja asiakkaille sähköpostitse. Jos et ole saanut kutsua, voit pyytää sitä täyttämällä kaavakkeen  jäsenhakemus

Hukkasin henkilökohtaisen varauslinkin?

Voit tunnistautua varausvaiheessa tekstiviestillä, jolloin edut aktivoituvat samalla tavalla kuin linkkiä käyttäessä. Voit pyytää linkin uudelleen lähetystä sähköpostitse  asiakaspalvelu@24rent.fi