JOUSTOLEASING YRITYKSILLE

Joustoleasing yrityksille on uusi ja oikeasti huoleton vaihtoehto kaikille joille perinteinen työsuhdeautoetu on liian sitova ja kankea. 

Joustoleasing sopii yrityksille ja sen työntekijöille joilla työsuhdeauton tarve on vaihteleva ja satunnainen. Joustoleasing sopii parhaiten yrityksille joissa etätyöskentelystä ja sen erilaista variaatioista on tullut uusi normi.

Useat yritykset ja työsuhdeautoa käyttävät työntekijät kotimaassa ovat huomanneet että nykyiset työsuhdeautot seisovat käyttämättöminä halleissa. Samalla työsuhdeautojen hankinta, sekä ylläpitäminen on kallistunut. Leasingautojen toimitusaikataulut ovat venyneet jopa 18kk mittaisiksi, joka entisestään kuormittaa vaikeaa tilannetta. Kaikki tämä kasvattaa sekä työnantajan kuluja ja samalla vaikeuttaa työsuhdeauton käyttäjää eli työntekijää.  

Moni yritys on myös herännyt siihen että uudistuneen verolainsäädännön myötä verottaja vaatii pitkien leasing sopimusten lisäämistä yrityksen taseeseen. Tarkan euron ja epävarman tulevaisuuden vuoksi tämä ei enää ole monelle yritykselle edullinen toimintamalli. Uudesta verolainsäädännöstä johtuen moni yritys on jopa kokonaan luopunut työsuhdeautojen käyttämisestä.

Joustoleasing ratkaisee kaikki edellä mainitut ongelmat tarjoten sekä yritykselle ja loppukäyttäjälle entistä toimivamman ratkaisun työsuhdeautoiluun.

24Rent joustoleasing yrityksille

Eikö olisi kätevää jos voisit hoitaa työsuhdeautoilun yrityksesi hankkimalla etusetelillä? Voisit ottaa auton käyttöösi omalla puhelimella aina kun sinulle sopii ja maksat ainoastaan käytetystä ajasta. Ei enään auton kallista seisottamista tallissa ja kankeaa työsuhdeautoilua! Käytössäsi olisi yli 1000 autoa ympäri Suomea peräti 30 kaupungissa!

joustoleasing - säästöjä yritykselle

Merkittäviä säästöjä yritykselle ja työntekijälle

Maksa ainoastaan auton käytöstä. Älä maksa siitä että auto seisoo tallissa. 

joustoleasing - veroetua yritykselle ja työntekijälle

Veroetua yritykselle ja työntekijälle

Perinteisessä leasingissä maksat veroa koko auton verotusarvon mukaan. Joustoleasingissä ainoastaan käytön mukaan.

joustoleasing - keventää yrityksen tasetta

Keventää yrityksen tasetta

Nykyinen verolainsäädäntö vaatii pitkien leasingien lisäämistä taseeseen. Joustoleasing keventää tasetta välittömästi.

joustoleasing - kätevä ja helppo

Oikeasti kätevä ja helppo

Ei pitkää sitoutumista, ei käsirahaa, ei huoltoja, ei vakuutuksia, ei katsastuksia. Sopimus voidaan päättää koska tahansa. 

joustoleasing - työsuhde-etu

Erinomainen työsuhde-etu kaupunkilaiselle

 Perinteinen leasing ei sovi ihmisille, jotka asuvat muutenkin hyvien kulkuyhteyksien varrella. Joustoleasingin myötä kaupungissa asuva työntekijä saa käyttöönsä kymmeniä autoja ympäri kaupunkia!

joustoleasing - työsuhde-etu uusille työntekijöille

Merkittävä työsuhde-etu houkutella uusia työntekijöitä

Joustoleasing toimii innovatiivisena tapana houkutella uusia työntekijöitä yritykseen.

24Rent joustoleasing - yli 1000 autoa ympäri Suomea

1000 autoa ympäri Suomea

Entä jos saisit yhden työsuhdeauton sijasta 1000 autoa käyttöösi yli 30 kaupungista ympäri Suomea? 

24Rent auto koska tahansa

Auto käyttöön koska tahansa ja täysin digitaalisesti

Ota käyttöösi sinulle sopiva auto ja sinulle sopivaan aikaan. Kaikki hallinnointi täysin digitaalisesti kellon ympäri!

Joustoleasing käyttöön tuttujen yritysten kautta!

Toimimme ainoastaan tuttujen kotimaisten maksun välittäjäpalveluiden kanssa. Luotettavuus ja joustavuus on meille kaikki kaikessa!

Mitä auto maksaa työntekijälle?

Jos valitset esim. Renault Meganen, jonka käyttöedun verotusarvo on 620€, on 5pv vuokrauksen verotusarvo 103€. Työnantajasi päättää onko tämä sinulle palkan päälle vai palkasta vähennettävä etu. Mikäli veroprosenttisi on esim. 30% aiheutuu tästä 103€ edusta sinulle 30,9€ ennakonpidästystä lisäävä vaikutus kyseisen kuun nettopalkkaasi. Tämän summan voi työnantaja halutessaan kompensoida sinulle. Autojen verotusarvot nähtävillä 24rentin sivulla automalleittain: 24rent.fi/joustoleasing/xxx

Mitä auto maksaa yritykselle?

Auton hinta yritykselle riippuu tehdystä sopimuksesta. Pitemmällä aikavälillä joustoleasing tulee edullisemmaksi kuin perinteinen leasing-sopimus. Kustannus veloitetaan, riippuen yrityksen käyttämän maksupalveluyrityksen kanssa tekemästä sopimuksesta, joko ennakkomaksuna tai jälkilaskuna lunastettujen / käytettyjen etujen mukaisesti.

24Rent Joustoleasingauton varaaminen palvelussamme onnistuu aina helposti, kätevästi ja nopeasti

Joustoleasingin varaaminen

1.Varaa auto

Valitse sopiva auto ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella.

24Rent joustoleasing noutaminen

2. Nouda auto

Mene valitsemasi auton luo ja avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät hanskalokerosta.

24Rent joustoleasing auto on mukava!

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla autollasi. Tarvittaessa apunasi on asiakaspalvelumme sekä 24/7-tiepalvelu.

24Rent joustoleasingin helppo palautus ja nouto

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta auto noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet hanskakeroon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. 

Kuinka leasing sujuu muiden kumppaneidemme kanssa? Katso alta!

Kiinnostuitko?
Kerromme mielellämme ja teemme teille sopivan tarjouksen:

Usein kysyttyjä kysymyksiä eli UKK

Kuinka yritys saa hankittua työntekijöilleen joustoleasing edun?

Yritys solmii 24rentin kanssa joustoleasing sopimuksen ja päättää kuinka monta henkilöä kuuluu edun piiriin. 24Rent avaa tuotteen yrityksen etusetelien tarjoavan yrityksen kanssa niin että etu on työntekijöille maksettavissa etuseteli saldolla 24Rentin verkkokaupassa.

Kuinka pitkäksi ajaksi auton saa käyttöön?

Peruspaketti sisältää auton käyttöä yhteensä kuukaudeksi, viikon (tai päivän) mittaisina paketteina

Mitä etua joustoleasingistä on yritykselle?

Näitä autoja ei tarvitse liittää yrityksen taseeseen (kuten leasing autot). Sopii myös henkilöille joilla ei ole autolle tarvetta joka päivä. Yritykselle ei huolta loppuvista ja kesken kauden palautuvista leasing autoista. Ei tarvetta erillisille koa-ajan tai odotusajan autolle. Työntekijä itse tekee kaiken työn auton varaamiseksi etu rekisteröityy suoraan palkkahallintoon tuttujen etusetelien

Mikä on edun verotusarvo?

Yritys päättää itse kuinka auton verotusarvo veloitetaan työntekijältä. Verotusarvoon vaikuttaa valitsemasi auto ja sille Suomen verottajan määrittelemä käyttöedun kk-arvo. Lopullinen etu ja sen verotusarvo lasketaan päiväkohtaisesti valitsemasi auton ja ajamasi päivien mukaan.

Mistä auton voi noutaa?

Autot on varattavissa 24rent.fi verkkokaupasta haluamastasi paikasta. Autoja on tällä hetkellä saatavilla 35 paikkakunnalla.

Mitä autoja palvelusta voi varata?

24Rent.fi palvelussa on saatavilla n. 20 erilaista automallia ja riippuen hiukan työnantajasi valinnasta ovat nämä kaikki sinun käytettävissäsi. Auton hinnan ja saatavuuden näet reaaliaikaisesti ja palaavana asiakkaana saat auton käyttöösi helposti jopa 5 min:ssa

Mitä jos tarvitsen autoa enemmän kuin neljä viikkoa?

Työantajasi voi tarvittaessa helposti nostaa sinun käytettävissäsi olevaa saldoa. 

Mitä jos en ehdi käyttämään seteliä vuoden aikana?

 Työantaja ja sinä maksatte vain sovituista / tai käytetyistä eduista, ylimääräiset viikot voivat, sopimuksesta riippuen, palautua työnantajalle uudelleen jaettavaksi. Palkkahallinto saa raportin käytetyistä eduista ja sinun palkkakuittiisi tulevat ainoastaan sinun käyttämäsi edut.  Yrityksesi oma sisäinen etupolitiikka voi vaikuttaa tähän liittyviin yksityiskohtiin.