Kimppakyyti

24Rent-kyydin jakaminen

Kimppakyyti

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden ekologisempaan liikkumiseen sekä kustannussäästöihin. Yhteiskäyttöautojen lisäksi myös kimppakyydit ovat loistava liikkumispalvelu, joka täydentää julkista liikennettä. Haluamme osaltamme edesauttaa jokaisen asiakkaamme helppoa ja joustavaa arkiliikkumista.

Voit jakaa myös 24Rent-kyytisi parilla napinpainalluksella kimppakyytisovelluksen kautta. Tehtyäsi varauksen varaussivumme tarjoaa sinulle mahdollisuutta kyydin jakamiseen kimppakyytisovelluksessa. Kimppakyytisovellusten lisäksi kimppakyytejä tarjotaan ja pyydetään useissa ryhmissä Facebookissa. Jaa siis jo seuraava 24Rent-kyytisi ehdottamamme kimppakyytisovelluksen kautta tai vaikkapa Facebookissa!

Miksi kimppakyyti?

  • Säästä luontoa
  • Säästä rahaa jakamalla polttoainekustannukset
  • Saat matkallesi juttuseuraa
  • Voit jakaa pitkillä matkoilla ajovuorot, jolloin et joudu ajamaan väsyneenä
  • Vähentää ruuhkia ja autojen määrää liikenteessä

Suomessa autoissa matkustaa keskimäärin vain 1,1 henkilöä. Kimppakyytien avulla pystytään nostamaan yhdessä autossa matkustavien määrää. Käytännössä tarve rakentaa uusia väyliä ja kehittää vanhoja kasvavan liikennemäärän tarpeisiin ei tulisi ajankohtaiseksi, jos keskimääräinen henkilömäärä saataisiin nostettua 1,1:stä 1,2:een. Säästyneet rahat voitaisiin käyttää jo olemassaolevien väylien kunnossapitoon, jolloin ajomukavuus ja turvallisuus kasvaa.

Lue usein kysyttyjä kysymyksiä kimppakyydeistä tästä.