Kuinka 24Rent toimii?

24Rent – varauksen vaiheet

Varaa auto verkossa www.24rent.fi ja maksa varauksesi omassa verkkopankissa. Varauskoneessamme on aina ajantasaiset saatavuus- ja hintatiedot. Varaat aina tietyn auton tietystä noutopisteestä, et vain autoluokkaa. Varauksen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiin vahvistuksen, jossa on varauksen tiedot sekä ohjeet auton käyttöönottoon- ja palautukseen.

24Rentillä ei ole lainkaan toimistoja, joissa sinun pitäisi asioida ennen ajoa. Autot ovat hajasijoitettuina, jotta sinun on helppo ottaa auto itsenäisesti käyttöön läheltäsi.

Mene auton viereen varauksesi alkaessa ja avaa ovet tekstiviestillä tai älypuhelimen selaimella. Tarkempi ohjeistus auton käyttöönottoon ja palautukseen löytyy varausvahvistuksesta. Huomioithan, että viestit toimivat vain varauksen yhteydessä meille ilmoitetuista puhelinnumeroista lähetettyinä.

Auton hansikaslokerosta/kojetaululta löytyy ohje ja poikkeamalista. Lue ohje ennen ajoa.

Tarkasta auto uusien vaurioiden varalta poikkeamalistan avulla. Ilmoita tekstiviestillä mahdollisista edellisen tarkastuksen jälkeen syntyneistä uusista poikkeamista.

Valokuvaa auto ennen ajoa jotta voit tarvittaessa todistaa missä kunnossa otit auton käyttöösi.

Avaimet löydät hansikaslokerosta.

Ajon aikana autoa käytetään kuin omaa autoa ja ovet avataan ja lukitaan silloin normaalisti avaimella.

Hätätapauksissa päivystää tiepalvelumme, jonka puhelinnumero löytyy auton ohjeistuksesta ja lähettämästämme sähköpostivahvistuksesta.

Tankkaa auto täyteen aina ennen palautusta. Autoon sopiva polttoaine ilmoitetaan auton ohjeessa ja polttoainesäiliön luukussa.

Palauta auto takaisin noutopisteeseensä, kerää tavarasi ja siivoa irtoroskat.

Tarkasta auto poikkeamalistan avulla myös lopuksi, koska vaurioita on voinut vieraan auton kanssa syntyä myös huomaamattasi. Valokuvaa auto vaikka uusia vaurioita ei olisikaan, jotta voit tarvittaessa todistaa myöhemmin missä kunnossa palautit sen.

Laita avaimet takaisin hansikaslokeroon ja sulje ovet tuttuun tapaan puhelimellasi. Tarkista, että auton valot sammuvat.

Mikäli unohdit jotain, AVAA- ja SULJE-viestit toimivat tarvittaessa vielä hetken.