Tiedote 5.11.2014, 24Flex-palvelu nyt saatavilla - 24Rent

24Rent yhteiskäyttöautopalvelu julkistaa 24Flex-palvelun täydentämään julkista liikennettä

Yhteiskäyttöautot tukevat julkista liikennettä tarjoamalla joustavan liikkumisen lisäpalvelun. Uusi 24Flex-palvelu tuo asiakkaiden saataville ensimmäisenä Suomessa rajoittamattoman käyttömäärän konseptin.

MAAS-ratkaisut (Mobility as a service) tähtäävät joustavaan julkiseen liikenteeseen, jossa palvelupakettiin on niputettu eri kulkuvälineitä- ja muotoja. Tällaisen julkista liikennettä täydentävän yhteiskäyttöautopalvelun tarjoaa 24Flex. Palvelun asiakkaat saavat maanlaajuisesti rajoittamattoman käyttömäärän kiinteään kuukausihintaan ilman erillisiä käyttömaksuja tai polttoainekuluja. “Kuukausipaketit ovat kuluttajille tuttuja ja helposti lähestyttäviä palveluja – samalla periaatteella toimii kuntosalijäsenyys tai HSL:n kuukausikortti”, kertoo 24Rentin toimitusjohtaja Matti Hänninen.

Jakamistalouden markkinat kasvavat 25% vuosivauhtia. Yksi jakamistalouden muodoista on yhteiskäyttöauton hyödyntäminen. Aktiivisessa käytössä oleva yhteiskäyttöauto vähentää merkittävästi ympäristökuormitusta ja helpottaa kaupunkien liikenne- ja pysäköintisuunnittelua yksityisautoihin verrattuna. Auton omistamisen kustannukset kasvavat vuosittain ja erityisesti kaupunkien keskustoissa parkkipaikat ovat kiven alla. Yhteiskäyttöautoilijan ei tarvitse huolehtia lainkaan auton ylläpidosta tai kustannuksista.

“Halusimme helpottaa asiakkaidemme elämää joustavalla palvelulla sekä tuoda markkinoille vakavasti otettavan, julkista liikennettä täydentävän liikkumispalvelun. Asiakaspalautteidemme mukaan olemme ylittäneet odotukset jo yli 33 000 vuokrauksessa. Odotamme 24Flexin edelleen laajentavan tyytyväistä asiakaskuntaamme. Tulemme myös jatkamaan toimialamme uudistamista. Aiomme lähitulevaisuudessa tarjota asiakkaillemme entistä ekologisempia liikkumisratkaisuja ja palvelumme tulevat tarjolle asiakkaidemme työpaikoille ja koteihin”, innostuu Hänninen.

24 Rental Network Oy yrityksenä

24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden ja -tietojärjestelmien kehittämiseen keskittyvä 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, jonka 24Rent yhteiskäyttöautopalvelulle on myönnetty Suomalaisen työn liiton avainlipputunnus. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten ja asumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. Yhteiskäytössä olevia 24Rentin paketti- ja henkilöautoja on tarjolla lähes 20 paikkakunnalla, yli sadassa noutopisteessä.