Lokakuun tarjoukset henkilöautoille - 24Rent

Rajoittamattomat ajokilometrit henkilöautoilla

Nyt kannattaa ajaa pitkälle. Saat rajoittamattomat kilometrit varaukseesi vain 5 €/ vrk.  Hyödynnä etusi klikkaamalla varauskoneessamme rajoittamattomat ajokilometrit -tarjous aktiiviseksi lisäpalvelut-kohdasta ja valitse ajokilometrikohtaan pienin mahdollinen ajokilometrimäärä.

vuokraa henkilöautoRajoittamattomat ajokilometrit-tarjous on voimassa seuraavissa VW Poloissa: Itä-Pasila, Lauttasaari, Kalasatama, Siltavuori, Konala, Eteläranta, Punavuori, Töölö, Hakaniemi, Kamppi, Ullanlinna, Kisahalli, Keski-Töölö, Alppila, Katajanokka, Munkkisaari, Ruoholahti, Kallio, Vallila, Etu-Töölö, Puu-Vallila, Ilmala, Pitäjänmäki, Kruununhaka, Käpylä.

Tarjous on voimassa vain 2.-28.10.2015 kotimaassa ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.

Kymmenen euron alennus vuokrahinnasta

Nyt saat  10 euron alennuksen valittujen henkilöautojen vuokrahinnasta lokakuun loppuun asti alennuskoodilla  LOKA15.  Tarjous  koskee henkilöautoja Lahdessa, Turussa, Jyväskylässä, Joensuussa, Mikkelissä ja Rovaniemellä ja se on voimassa 28.10.2015 asti. Hyödynnä tarjous kirjoittamalla alennuskoodi LOKA15 sille tarkoitettuun tilaan varauskoneessamme. Alennus aktivoituu heti kun olet syöttänyt alennuskoodin oikein.