Opiskelijan muutto

Opiskelija muutot ja muutto pakettiauto 24Rent

Opiskelijamuutto ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa ja edullista!

Tervetuloa 24Renttiin, Suomen johtavaan yhteiskäyttöautopalveluun, joka on räätälöity opiskelijoiden ja muuttajien tarpeisiin. Etsitkö edullista ja kätevää tapaa tehdä opiskelijamuutto muuttaa saman kaupungin sisällä tai johonkin toiseen kaupunkiin? 24Rent tarjoaa juuri sen – nyt saatavilla yli 30 kaupungissa ympäri Suomea.

Hyödynnä jatkuvat opiskelijaetumme Frank, Slice ja Pivo-sovelluksissa ja koe opiskelijaelämäsi vaivattomin pakettiauton vuokraus. Olipa kyseessä lyhytaikainen vuokraus tai sujuva muutto toiseen kaupunkiin käyttäen Oneway-pakettiautopalveluamme, meillä on tarjolla eri kokoisia pakettiautoja, varustettuna nokkakärryillä.

24Rent yhdistää joustavuuden, mukavuuden ja luotettavuuden, tarjoten helpon ja edullisen tavan liikkua. Liity tuhansien tyytyväisten opiskelijoiden joukkoon ja koe, miten helppoa ja edullista muutto voi olla 24Rentin kanssa!

Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu –

yli 425 000 varauksen kokemuksella

  • Pakettiauton saat käyttöösi 2h – 2kk ajalle. Sinä valitset varauksesi keston!
  • Opiskelijamuutto on nopea ja helppo kun pakettiauton vuokraus hoituu muutamassa minuutissa!
  • Oneway-pakettiautolla muuttaminen on paljon edullisempaa! Sinun ei tarvitse matkata enää takaisin lähtökaupunkiin!
  • Uusi, luotettava, turvallinen ja ekologinen autokalusto
  • Lähes 500 pakettiautoa ympäri Suomea yli 30 kaupungissa
  • 24/7 tiepalvelu tukenasi koko opiskelijamuuton ajan
  • Ympäristöystävällinen palvelu ja hiilineutraali kotimainen yritys
pakettiauton vuokraus opiskelija 24Rent
Oneway muutto opiskelijalle

Tee opiskelijamuutto Oneway-palvelullamme!

Onko edessä opiskelijamuutto toiseen kaupunkiin ja et haluaisi ajaa enää takaisin lähtökaupunkiin? Ratkaisu on yhdensuuntainen pakettiauton vuokraus, eli Oneway. Yhdensuuntainen pakettiauton vuokraus tarjoaa monia etuja perinteiseen vuokraukseen verrattuna. Lue lisää Onewayn eduista tästä.

Jatkuvat opiskelijaedut Frank-, Slice- ja Pivo-sovelluksissa!

Yhteiskäyttöautoilu on ekologinen ja taloudellinen ratkaisu opiskelijoiden muuttamiseen ympäri Suomea. 24Rent on ollut jo vuosia Suomen tunnetuimpia toimijoita opiskelijamuuton keskuudessa edullisen ja toimivan pakettiautojen vuokrauspalvelun ansiosta. Slice-, Frank- ja Pivo-sovellusten kautta täysi-ikäiset opiskelijat saavat pakettiauton vuokrauksista sunnuntain ja torstain välisenä aikana 20% alennuksen.

Siirry Frank-, Slice- ja Pivo-applikaatioihin ja lunasta etusi! Lisää aiheesta voit lukea täältä.

muutto pakettiauto vuokraus
opiskelija pakettiauto muuttaminen 24Rent

Jatkuvat opiskelijaedut Frank, Slice ja Pivon käyttäjille!

Kaikki opiskelijakortin omaavat voivat lunastaa runsaat opiskelijaetumme suoraan Frank, Slice ja Pivo -applikaatioista!

opiskelija muutto pakettiauto 24Rent

Pakettiautoja kaikissa kokoluokissa!

Meiltä saat 4m3 – 16m3 pakettiautoja! Isoimmissa pakettiautoissa muutat helposti isommankin opiskelijayksiön kaikki tavarat kerralla!

pakettiauto muuttoon opiskelijalle 24Rent

Oneway eli yhdensuuntaisen pakettiauto – ei tarvitse ajaa takaisin! 

Oneway-palvelumme säästää sinulta rahaa, aikaa ja vaivaa. Liity tuhansien säästäväisten opiskelijoiden joukkoon!

Tsekkaa videolta kuinka helppoa edullisen auton varaus ja käyttöönotto oikeasti on!

Onpa kyseessä sitten opiskelijamuutto henkilö- tai pakettiautolla, niin vuokraus on nyt vaivattomampaa kuin koskaan puhelimesi kautta! Heti kun tarve ilmenee, auto on saatavillasi. Älypuhelimellasi voit sekä varata että käyttää autoa ilman lisähuolia auton kunnosta tai huollosta.

Yhteiskäyttöautojen vuokraaminen on kukkarolle ystävällistä, koska useampi käyttäjä jakaa auton kustannukset. Lisäksi yhteiskäyttöautoilu on ympäristöystävällinen ratkaisu. Kun moni jakaa saman auton, vähennämme autojen määrää teillämme ja autamme samalla suojelemaan planeettaamme.

24Rent ylläpito

Laadukas autokalusto

Meillä ei tarvitse huolehtia että opiskelijamuuton matka pysähtyisi kalusto-ongelmiin. Pakettiautomme on uutta, hyvin huollettua ja laadukasta.

24Rent 247 tiepalvelu (2)

24/7 tiepalvelu

Pakettiautoilu kanssamme on turvallista. Tiepalvelumme auttaa palvelumme käyttäjiä kellon ympäri autoon liittyvissä ongelmatilanteissa.

24Rent hinnat

Suomen halvimmat opiskelijamuutot

Palvelussamme näet hinnan heti varauskoneessamme. Lunasta opiskelija-alennuksesi ja tee pakettiauton varaus edullisesti.

24Rent monipuolinen autokanta

Pakettiautoja opiskelijoille kaikissa kokoluokissa!

Monipuolisesti erilaisia ja eri kokoisia pakettiautoja.  Näet saatavuudet kätevästi suoraan hakukoneessamme.

Yhteiskäyttöautot sopivat monenlaiseen arkeen

 

Tsekkaa videolta yhteistyöstämme Motonetin kanssa
Yhteiskäyttöautojamme löydät sadoista taloyhtiöistä ympäri Suomea
Yhteiskäyttöautot sopivat hyvin myös matkailuun

Usein kysytyt kysymykset

 

Mikä 24Rent on?

24Rent on Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu, jonka autoja voit vuokrata yli 30 paikkakunnalta Suomessa. Olemme kotimainen perheyritys ja täysi hiilineutraali toimija.

24Rent tarjoaa mahdollisuuden saada auto käyttöön joustavasti ja helposti. Meillä et täytä kuulakärkikynillä lomakkeita eikä sinun tarvitse vuokrata autoa yli omien tarpeidesi. Palvelun käytöstä ei peritä kuukausimaksuja, ja ensimmäisen vuokrauksenkin voit tehdä heti, kun tarvitset pakettiautoa.

24Rentin omistaa 24 Rental Network Oy. Yrityksen toinen yhteiskäyttöautopalvelu go now! toimii minuuttiveloituksella. Se palvelee erityisesti kaupunkilaisia ja sopii erinomaisesti lyhyisiin yhdensuuntaisiin matkoihin.

 

Missä toimistonne sijaitsee?

Meillä ei ole varsinaista toimistoa lainkaan. Toiminta-ajatuksemme perustuu siihen, että auton vuokraaminen on mahdollisimman nopeaa ja näppärää. Tämän vuoksi kaikki vuokraukseen liittyvä hoituu kätevästi verkossa silloin, kun sinulle parhaiten sopii, eikä sinun tarvitse tulla jonottamaan vuoroasi toimistolle ja täyttämään lomakkeita kuulakärkikynällä.

Varaamasi auto löytyy valitsemastasi noutopisteestä yleiseltä parkkipaikalta, kadun varrelta tai pysäköintitalosta, ja sen voi noutaa ja palauttaa koska tahansa valitsemasi vuokrausajan puitteissa.

Koska palvelemme sinua pääasiallisesti verkossa, eikä meillä ole resursseja vieviä toimistoja ja kalliita puhelinkeskuksia, pystymme pitämään hintatasomme edullisena nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu tarkemmin tähän Kysyttävää-osioon, jos sinulla on kysyttävää ennen varauksen tekoa. Olemme pyrkineet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin varaamiseen ja ajamiseen liittyviin kysymyksiin jo ennalta. Kun olet tehnyt varauksen, saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen, jossa on 24/7-asiakaspalvelunumero siltä varalta, että tarvitset asiakaspalvelumme apua ajosi aikana.

Kokeile helppokäyttöistä varaussivua!

 

Paljonko pakettiauton vuokraaminen maksaa?

Näet ajantasaisen hinnan pakettiauton vuokraukselle suoraan etusivultamme, kun syötät siihen haluamasi ajankohdan. Hintaan vaikuttaa vuokrauksen pituus, pakettiauton koko, valitsemasi ajankohta ja sesonki. Vuokraaminen on edullisinta arkisin päiväaikaan sesonkien (esim. lomat ja arkipyhät) ulkopuolella. Opiskelijaetumme on myös kohdistettu arkipäiville.

Miten voi hyödyntää opiskelijaedut 24Rentillä?

Opiskelijat voivat lunastaa jatkuvat alennukset suoraan Frank-, Slice- ja Pivo-sovelluksista! 

Kuinka pitkäksi aikaa voin varata pakettiauton?

Palvelustamme voit varata pakettiauton käyttöösi minimissään 2h ajalle ja pisimmillään 2kk ajalle. Sinä valitset ajan tarpeidesi mukaan!

Sisältyykö polttoaine varauksen hintaan?

Polttoaine ei sisälly varauksen hintaan. Jokaisen varauksen lopuksi asiakkaat ovat velvoitettuja tankkaamaan tankin täyteen. Näin seuraava asiakas pääsee liikkeelle täydellä tankilla kun heidän varauksensa alkaa!

Miten varausprosessi toimii?

Mene varauskoneeseemme www.24rent.fi ja tee varaus haluamastasi kaupungista ja haluamassasi ajankohdassa. Varauskone johdattaa sinut helposti lävitse koko varaamisen. Pakettiauto odottaa sinua valitsemassasi kohteessa ja avaimet odottaa valmiiksi autossa. Autoon pääset sisään helposti omalla puhelimellasi varausvahvistuksessa olevien ohjeiden mukaan.

Ketkä saavat ajaa pakettiautoa?

Pakettiautoa saavat laillisesti ajaa pakettiauton varaaja ja lisäkuljettaja, jos varaukseen on sellainen erikseen ostettu. Lisätietoa aiheesta saat täältä.

Onko palvelussa kilometrirajoituksia?

Jokainen 24h mittainen varaus sisältää veloituksetta 100km ajon. Jos teet varauksen esimerkiksi kolmen päivän ajalle, sisältyy varaukseesi 300km ajoa. Jos tiedät että joudut ajamaan paljon, voit ostaa varaukseesi rajoittamattomat kilometrit jolloin voit ajaa niin paljon kuin tahdot ilman huolta lisäkuluista. 

Lisätietoa ajomatkasta saa täältä.

Miksei kukaan ole luovuttamassa autoa minulle?
24Rent on yhteiskäyttöautopalvelu, ei perinteinen autovuokraamo. Sen sijaan että meillä olisi toimipiste parissa suurimmassa kaupungissa, meillä on autoja eri puolella Suomea useissa eri paikoissa. Autojen joustava sijoittelu ja ympärivuorokautinen saatavuus tarkoittaa, että autoja ei luovuteta kasvokkain, vaan palvelemme sähköisesti. Yhteiskäyttöautoilu perustuukin omaehtoisuuteen. Autot noudetaan ja palautetaan omatoimisesti ohjeiden mukaan.
Miten auton palautus ja luovutus tapahtuu?
Auton palautus ja varauksen lopettaminen on erittäin helppoa! Auto palautetaan varausvahvistuksessa merkittyyn paikkaan ja lopuksi varaus lopetetaan sulkemalla pakettiauton ovet omalla puhelimellasi. Tarkemmat ohjeet auton palautukseen saat sähköpostiisi kun teet varauksen.
Miten toimin, jos kohtaan ongelman pakettiauton tai varaukseni kanssa?

Ei huolta! Meillä on kaikissa varauksissa 24/7-tiepalvelu ja tämän lisäksi asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin. Yhteyden saat meihin varausvahvistuksessa olevien ohjeiden avulla.

Lisäksi voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin jo etukäteen tästä.