(174800 vuokrausta)
4.3/5
Vuokraa auto 5 minuutissa
[[[["field5","equal_to","3"]],[["show_fields","field6"]],"and"]]
1
Ota yhteyttä

Palvelemme sinua sataprosenttisesti verkossa ja ajantasainen hinta- ja saatavuustieto löytyy aina varausjärjestelmästämme. Kun resursseja vieviä toimistoja ja kallita puhelinkeskuksia ei ole, pystymme pitämään hintatasomme edullisena nyt ja tulevaisuudessa!

Tutustu yleisimpiin kysymyksiin jos sinulla on kysyttävää ennen varauksen tekoa. Olemme pyrkineet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin varaamiseen ja ajamiseen liittyviin kysymyksiin jo ennalta. Kysymyksissäsi sinua auttaa myös asiakaspalveluchat.

Tehtyäsi varauksen saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen jossa on 24/7 tiepalvelunumero siltä varalta, että tarvitset asiakaspalvelumme apua ajosi aikana.

Huom! Yhteydenotot jo tehtyihin varauksiin tapahtuvat sähköpostitse toimitetussa varausvahvistuksessa olevan oma24Rent-linkin kautta.

Asiakaspalvelu auttaa sinua verkossa ma-pe klo 08-16, la-su suljettu. Jos et löydä vastausta kysymykseesi verkosta, niin voit myös soittaa numeroon 075 32 525 92. Puhelinpalvelu on auki arkisin klo 08-16.

Tiepalvelumme palvelee vuorokauden ympäri ajossa olevia asiakkaita. Tiepalvelunumero löytyy saamastasi sähköpostiohjeistuksesta sekä autossa olevista ohjeista.

Puhelun hinta on normaali pvm/mpm.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder