Autonvuokraus Tampere Tammela

Vuokraa henkilöauto vain 5 minuutissa Tampereen Tammelasta! Katso lähelläsi olevat vapaat autot ja nappaa sopiva alle 24/7 vuoden ympäri.

Löydät suositut vuokra-autot Tammelasta nopeasti parhailta paikoilta. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Vuokra-auto on edullinen ja helppo tapa autoilla Tampereella!

Valitse neliveto, automaattivaihteinen hybridi tai esimerkiksi vetokoukullinen auto. Hinta on selkeä, etkä maksa lainkaan lisäpalveluista, ellet niitä erikseen tarvitse. Säästät selvää rahaa myös parkkimaksuissa, jotka kuuluvat hintaan! Valitse ekologinen ja turvallinen 24Rent-yhteiskäyttöauto jo tänään.

24Rent Yhteiskäyttöautot Tampere Tammela

alk. 13 € (sis. alv 24 %)

Vuokraa auto 5 minuutissa 24Rent

Haluatko hoitaa viikon ruokaostokset kerralla? Onko edessä viikonloppureissu? Tarvitsetko autoa muuttopäivänä? 24Rent -yhteiskäyttöauto on ihanteellinen ja edullinen ratkaisu Tampereella.

Vuokraa auto 24/7 24Rent

Autonvuokraus Tampere Tammela 24/7

Vuokraa auto verkosta milloin tahansa.

Vuokraa auto 5 minuutissa Tampere

Valmista 5 minuutissa

Autonvuokraus käy oikeasta nopeasti.

Vuokraa auto edullisesti 24Rent

Edullinen hinta

Maksat vain tarvitsemastasi käyttöajasta ja kilometreistä.

Maksuton parkkeeraus 24Rent Tampere

Maksuton parkkeeraus

Pysäköit vuokra-autolla maksutta Tampereen pysäköintiluvallisille paikoille.

Autonvuokraus tamperelaisittain

Autonvuokraus on yhtä helppoa kuin ruoan tilaaminen kotiin. Nykypäivänä et tarvitse Tampereella välttämättä omaa autoa, sillä käytössäsi ovat helpot yhteiskäyttöautot.

24Rent-yhteiskäyttöautot ovat ihanteellinen ratkaisu Tampereelle, sillä ne ovat aina käytettävissäsi – 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Yhteiskäyttöauto on ennen kaikkea ympäristöystävällinen valinta, sillä yksi auto palvelee joustavasti useampia käyttäjiä. Suosimme autoissamme ekologisia hybridejä, jolloin ympäristö- ja päästövaikutukset ovat maltillisia.

Arjessa mielekästä on myös se, että saat vuokra-auton valmiiksi tankattuna ja siistinä – onko parempaa tapaa lähteä liikkeelle tarvittaessa?

Voit noutaa ja luovuttaa vuokra-auton helposti niille varatuille keskeisille paikoille. Vakuutukset sekä 24/7-asiakaspalvelu kuuluvat autonvuokrauksen hintaan.

Kokeile ja huomaa, miten vuokra-auto helpottaa elämää. Asiakkaidemme arvio 24Rent-autonvuokrauksesta on 4.3/5 ja kokemuksia on kaikkiaan yli 400 000.

Henkilöauton vuokraaminen Tampereen Tammelasta on nopeaa ja vaivatonta

1.Varaa auto

Valitse sopiva auto ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella.

2. Nouda auto

Ota autosta kuvat, jotka toimivat todisteenasi, jos autolle sattuu jotain. Avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät hanskalokerosta.

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla autollasi. Tarvittaessa apunasi on 24/7 asiakaspalvelumme sekä Falck-tiepalvelu.

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta auto noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet hanskakeroon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Nappaa lopuksi kuvat.

Autonvuokraus Tampere Tammela: katso video!

Vuokra-autojen sijainnit Tampereella, Pirkkalassa, Nokialla, Ylöjärvellä, Lempäälässä ja Kangasalla

24Rentin yhteiskäyttöautot sijaitsevat ajankohdasta riippuen useilla alueilla. Voit löytää automme esimerkiksi näiltä alueilta:

Tammela, Kaleva, Järvensivu, Tampereen keskusta, juna-asema, linja-autoasema, Tampere-Pirkkalan lentokenttä, Tampereen yliopisto, Kyttälä,  Amuri, Pyynikki, Kaakinmaa, Armonkallio, Pispala, Tahmela, Hatanpää, Liisankallio, Kissanmaa, Lapinniemi, Kauppi, Nekala, Petsamo, Käpylä, Vuohenoja, Iidesranta, Tammelakeskus, Kaukajärvi, Ristimäki, Rantaperkiö, Multisilta, Viinikka, Epilä, Lamminpää, Lielahti, Linnainmaa, Aitolahti, Lukonmäki, Atala, Vuores, Leinola, Rahola, Niemi, Hervanta ja monella muulla alueella Tampereen, Lempäälä, Ylöjärven, Nokian, Pirkkalan ja Kangasalan seudulla.

Mikäli omalta alueeltasi puuttuu vielä 24Rent-yhteiskäyttöauto, ei hätää! Toimitamme uusia yhteiskäyttöautoja jatkuvasti kysynnän mukaan.

Vuokra-autojen sijainnit Tampereella - 24Rent

Ensikertalaisen tutustumisalennus 50%!

Tarjoamme uusille asiakkaillemme ensimmäisen henkilöautovarauksen puoleen hintaan! Alennus koskee arkipäiville tehtyjä maksimissaan 4h mittaisia henkilöauton varauksia. Alennus ei koske polttoainetta, tai lisäpalveluita. Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi ja kohta saat sähköpostiisi henkilökohtaisen alekoodin!

Autonvuokraus Tampere Tammela: turvallisuus edellä

24Rent-yhteiskäyttöautot ovat huoleton valinta. Moderneissa autoissamme turvallisuus on erinomaisella tasolla. Varmistamme autojen kunnon säännöllisillä merkkihuolloilla ja renkaiden vaihdoilla, jolloin sinun ei tarvitse murehtia auton kunnosta. Mikäli matkasi varrelle sattuisi ikävä yllätys kesken vuokra-ajan, tavoitat asiakaspalvelumme sekä päivystävän tiepalvelun kellonympäri. Vakuutusturva normaalilla omavastuulla kuuluu aina vuokraushintaan.

Huoleton autonvuokraus Tampere Tammela:

  • modernit hyväkuntoiset yhteiskäyttöautot
  • autot tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti
  • autojen nouto- ja luovutuspisteet sijaitsevat vilkkailla näkyvillä paikoilla
  • vakuutusturva sisältyy hintaan
  • tiepalvelu ja asiakaspalvelu tavoitettavissasi 24/7

”Yhteiskäyttöauton varaaminen ja käyttö on nopeaa, helppoa ja turvallista! Kokeile ja ihastu.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä auton vuokraamisesta Tampereen Tammelasta

Mitä autonvuokraus maksaa kohteessa Tampere Tammela?

Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat kohteessa Tampere Tammela?

Meiltä saa auton käyttöön joka päivä kellon ympäri. Ensimmäistä kertaa vuokraavien varauksen tulee alkaa klo 08-21 välillä.

Mitä autoja teillä on kohteessa Tampere Tammela?

Meillä on erikokoisia henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Onko teillä vapaita autoja saatavilla kohteessa Tampere Tammela?

Ajantasaisen saatavuustilanteent näet varauskoneestamme  www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Saako autoja viedä ulkomaille kohteesta Tampere Tammela?

Pääosalla kalustostamme saa matkustaa yleisimpiin Euroopan maihin kun ostaa autolle maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja tarkat kohdemaat selviävät varauskoneestamme www.24Rent.fi. Valitse ”Rajaa tuloksia” kohdasta ”lisäasetukset” ja sieltä maa/alue jonne haluat autolla matkustaa, niin tulokset rajataan valintasi mukaisesti.

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Et tarvitse. Voit maksaa myös nettipankilla tai mobiilimaksulla.

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95% varauksistamme onnistuuu ilman vakuusmaksua.

Millainen vakuutusturva autoissanne on kohteessa Tampere Tammela?

Katso tarkat autokohtaiset vakuutukset ja lisävakuutukset varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja valitsemalla auton löydät siihen liittyvät vakuutukset ja lisävakuutukset.