Polkaise päivä käyntiin Pololla - 24Rent

Teemme kaikkemme, jotta 24Rentin autot löytyisivät myös jatkossa läheltäsi. Toukokuussa uudet Renault Cliomme suuntasivat Pk-seudun ulkopuolelle. Kesäkuussa olemme valloittaneet uusilla henkilöautoilla Helsingin kantakaupungin. Jatkossa voitkin valita itsellesi mieluisan z-luvallisen kesäkiesin kolmenkymmenen Volkswagen Polon väliltä.

Rekat toivat ihkauudet automme viime viikolla Helsinkiin. Tiimimme trimmasi tulokkaat ajokuntoon huippunopeasti ja nyt pääset nauttimaan uusista kesäkieseistä. Mittarissa komeilee muutama hassu ajettu kilometri, josta tiedät varmasti olevasi ensimmäisten onnellisten ajajien joukossa.

Myönnetään, että positiivisten tapahtumien myötä meillä lähti hieman lapasesta, sillä saat koko kesäkuun 8 tuntia arkiajoa uusilla Volkswagen Poloillamme vain 19 eurolla! Syötä alennuskoodi ARKIALEPOLO varauskoneeseemme, niin pääset nauttimaan uuden auton tuoksusta jo tänään. Uskaltaudu siis maakuntamatkalle sukulaisiin tai kruisaile uudella autolla leffalippujen hinnalla vailla huolta kantakaupungin pysäköintikuluista.

lisää poloja

Syötä alennuskoodi sille tarkoitettuun tilaan varauskoneessa. Alennuskoodi aktivoituu heti kun olet kirjoittanut sen oikein. Tarjous on voimassa vain arkipäivisin klo 8-16 kotimaassa ajettavissa vuokrauksissa 30.6.2015 saakka. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta tai lisäpalveluja. Ajokilometrit 100 km ylittävältä osalta lisähintaan. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.

Varaa auto tästä.