End Google Tag Manager --> Rajoittamattomat ajokilometrit VW Poloilla - 24Rent

Tuntuuko siltä, että kotikaupungissasi on satanut tänä kesänä jatkuvasti? Tilanne saattaa parantua maisemaa vaihtamalla. Hyppää Volkswagen Polon kyytiin ja metsästä aurinkoisempia seutuja jalat kuivana, sillä nyt saat varaukseesi vapaat kilometrit vain 5 €/ vrk!

Rajoittamattomat ajokilometrit-tarjouksemme koskee kaikkia Volkswagen Polo-merkkisiä autojamme maanlaajuisesti ja se on voimassa 2.-24.9.2015. Klikkaa varauskoneessamme vapaat ajokilometrit -tarjous aktiiviseksi lisäpalvelut-kohdasta ja valitse ajokilometrikohtaan pienin mahdollinen ajokilometrimäärä.

vuokra-auto Volkswagen Polo

Tarjous on voimassa seuraavissa VW Poloissa: Itä-Pasila, Lauttasaari, Kalasatama, Siltavuori, Konala, Eteläranta, Punavuori, Töölö, Hakaniemi, Kamppi, Ullanlinna, Kisahalli, Keski-Töölö, Alppila, Katajanokka, Munkkisaari, Ruoholahti, Kallio, Vallila, Etu-Töölö, Puu-Vallila, Ilmala, Pitäjänmäki, Kruununhaka, Käpylä

Tarjous on voimassa vain 2.-24.9.2015 kotimaassa ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.

Varaa heti!