24Rent - Rekrytoimme asiakasneuvojaa Tampereelle - mahdollisuus etätyöhön (HAKU PÄÄTTYNYT)

Rekrytoimme asiakasneuvojaa Tampereelle – mahdollisuus etätyöhön (HAKU PÄÄTTYNYT)

21

huhtikuu

24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta, yhteiskäyttöä ja leasingpalveluita maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, 24Leasing ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. Tiimissämme saat olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Etsitkö juuri nyt mielenkiintoista iltatyötä, jossa voit kerryttää kallisarvoista kokemusta asiakaspalvelutehtävistä? Tarjoamme tiimissämme paikkaa asiakaspalvelutehtäviin päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

Nautitko hyvän asiakaskokemuksen luomisesta ja haluat työskennellä joustavasti sekä Tampereen toimistolla että etänä? Toimintamme kasvamisen ja perhevapaiden vuoksi etsimme asiakaspalvelutiimiimme kahta vakituista asiakasneuvojaa päivä- ja iltavuoroihin. Meillä voit toimia joko 24Rentin työntekijänä tai omalla toiminimelläsi.

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköisissä kanavissamme. Työ sisältää mm. palveluneuvontaa, yhteydenottoihin vastaamista, asiakaslaskutusta, maksujen käsittelyä sekä opastusta ongelmatilanteissa.

Voit olla taustaltasi asiakaspalvelun konkari tai vasta uraasi aloitteleva – asenne ratkaisee! Huipputiimimme huolehtii kattavasta perehdytyksestä tehtäviin. Tuleva tiimisi koostuu asiakaspalvelun ammattilaisista, joille erinomainen asiakaskokemus on sydämen asia. Toimintaamme kuvaavia arvoja ovat yhdessä tekeminen, kehittäminen, joustavuus ja monipuolisuus.

Toivomme, että sinusta huokuu aito halu auttaa asiakkaitamme ja innostut asiakaspalvelutyöstä. Olet oma-aloitteinen, joustava ja haluat oppia uutta. Ratkaisukeskeisellä asenteellasi pystyt kääntämään hankalatkin tilanteet voitoksi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sekä hallitset Googlen toimintaympäristön. Yleiset liikennesäännöt ja autoilun peruskäytänteet ovat sinulle tuttuja.

Tarjoamme sinulle kulttuuri- ja liikuntaedun sekä kattavan työterveyshuollon. Sen lisäksi huolehdimme, että sinulla on tarvittavat työvälineet etätyötä varten. Työssä tukenasi ovat tiimin lisäksi erilaiset tekniset järjestelmät. Yrityksemme on työntekijöidemme mielestä erinomainen ja yhteisöllinen paikka, jossa kaikki otetaan huomioon. Pidämme työntekijöistämme huolta ja haluamme edistää vihreitä arvoja Suomessa. Tiimissämme voit olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä saat asiakaspalvelupäällikkö Niina Ahopelto-Marjamäeltä sähköpostitse hakemukset@24rent.fi

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi

Avoimien työpaikkojen lukumäärä: 2kpl
Työaika:
Kokoaikatyö
Työn jatkuvuus: Toistaiseksi voimassa oleva
Työskentelyaika: Päivisin, iltaisin, arkisin, viikonloppuisin
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Vaadittu kielitaito: Suomi (kiitettävä), Englanti (hyvä)
Ajokortti: B
Palkan peruste: Aikapalkka, mahdollisuus osa-aikaisuuteen
Työn sijainti: Koulutus Tampereen keskustassa, etätyömahdollisuus koulutuksen jälkeen

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse mahdollisimman pian osoitteeseen hakemukset@24rent.fi