24Rent - Rekrytoimme asiakasneuvojaa Tampereelle - mahdollisuus etätyöhön (HAKU PÄÄTTYNYT)

Rekrytoimme asiakasneuvojaa Tampereelle – mahdollisuus etätyöhön (HAKU PÄÄTTYNYT)

21

huhtikuu

24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta, yhteiskäyttöä ja leasingpalveluita maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, 24Leasing ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. Tiimissämme saat olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Etsitkö juuri nyt mielenkiintoista iltatyötä, jossa voit kerryttää kallisarvoista kokemusta asiakaspalvelutehtävistä? Tarjoamme tiimissämme paikkaa asiakaspalvelutehtäviin iltaisin ja viikonloppuisin.

Kielinero ei tarvitse olla, mutta odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielitaitoa viestiessäsi asiakkaiden kanssa sekä kirjallisesti, että puhelimitse. Työssä apunasi on erilaisia teknisiä järjestelmiä ja ohjelmia, joiden käyttöön opastamme kyllä, kunhan sinulla riittää intoa opiskella uutta. Työ voi olla perehdytyksen jälkeen myös etätyötä.

Arvostamme tiimikaveria, joka on oma-aloitteinen, rohkea ja osaa käyttää maalaisjärkeä nopeastikin muuttuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Asiakkailla voi joskus olla huonoja päiviä, mutta pystyt palvelemaan heitä iloisella asenteella siitäkin huolimatta.

Onhan sinulla ajokortti? Yleiset liikennesäännöt ja autoilun peruskäytänteet pitäisi olla hanskassa, mutta tiimikaverisi hoitavat mekaniikkahommat ja muut tekniset tehtävät.

Kerro meille millaisessa elämäntilanteessa olet ja millaisia tehtäviä etsit. Työtehtävät ajoittuvat pääosin arki-iltoihin klo 16-23 ja/tai viikonloppuihin klo 7-22 välille. Tuntimäärissä joustamme kulloistenkin tarpeidesi mukaan. Työ sopii näin siis myös opiskelijoille, tai osa-aikaista työtä etsiville.

Toivomme, että voit osallistua osa-aikaiseen perehdytykseen Tampereella mahdollisimman pian. Tehtävän palkkaus toimenkuvan ja sopimuksen mukaan. Halutessasi voit laskuttaa työsi myös osuuskunnan tai oman yrityksesi kautta.

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi

Avoimien työpaikkojen lukumäärä: 2kpl
Työaika:
Kokoaikatyö
Työn jatkuvuus: Toistaiseksi voimassa oleva
Työskentelyaika: Iltaisin, arkisin, viikonloppuisin
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Vaadittu kielitaito: Suomi (kiitettävä), Englanti (hyvä)
Ajokortti: B
Palkan peruste: Aikapalkka
Työn sijainti: Koulutus Tampereen keskustassa, etätyömahdollisuus koulutuksen jälkeen

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse mahdollisimman pian osoitteeseen hakemukset@24rent.fi