24Rent yhteiskäyttöauto

Yhteiskäyttöauto - Maailman helpoin vuokra-auto - 24Rent

Autoilu ei ole koskaan ennen ollut näin kätevää, vaivatonta ja edullista!

Kuvittele elämä, jossa auto on aina käytettävissäsi tarvittaessa, mutta ilman omistamisen vaivoja! 24Rent tarjoaa sinulle Suomen helpoimman tavan nauttia yksityisautoilusta. 24Rentin käyttäjänä sinulle avautuu ovi modernille ja ekologiselle yhteiskäyttöautoilulle ympäri Suomen. Valitse vain haluamasi auto suoraan kotisivuiltamme, ja olet valmis lähtemään liikkeelle. Voit tehdä varauksen heti, tai suunnitella vuokrauksen jopa vuoden etukäteen.

24Rent tarjoaa joustavan vaihtoehdon perinteiselle auton vuokraukselle. Tarvitsetpa sitten henkilö-, tai pakettiautoa, saat meiltä molemmat käyttöösi kellon ympäri omasta kaupungistasi. Toimimme yli 35 kaupungissa ja yhteiskäyttöautojamme on lähes 1000.

24Rentin yhteiskäyttöautopalvelu on älykäs vaihtoehto oman auton omistamiselle, perinteiselle auton vuokraukselle ja leasing-autoille. 24Rentin vuokra-autoa voit käyttää niin kuin omaasi, mutta ilman omistamisen tuomia huolia. Nauti liikkumisen vapaudesta 24Rentin avulla.

Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu –

yli 450 000 varauksen kokemuksella

  • Auton saat käyttöösi 2h – 2kk ajalle. Sinä valitset varauksesi keston!
  • Nopea ja helppo varaus joka hoituu muutamassa minuutissa
  • Maksat ainoastaan tarvitsemastasi ajasta, ei piilokuluja!
  • Uusi, luotettava, turvallinen ja ekologinen autokalusto
  • Lähes 1000 autoa ympäri Suomea yli 35 kaupungissa
  • 24/7 tiepalvelu aina tukenasi
  • Ympäristöystävällinen palvelu ja hiilineutraali kotimainen yritys
24Rent on yhteiskäyttöautopalvelu joka toimii ympäri Suomea
24Rent yhteiskäyttöautot yli 30 kaupungissa (1)

Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu

Tule mukaan edelläkävijöiden joukkoon. Yhteiskäyttöauto on loistava tapa yksityisautoilla. Lähes 1000 autoamme löytyy yli 35 kaupungista ympäri Suomea!

Yhteiskäyttöautot - pakettiautot, henkilöautot ja minibussit

Yhteiskäyttöautoja kaikkialla 24/7

Voit tehdä autonvarauksen esimerkiksi 2h ajalle, tai jopa kuukaudeksi! Sinä päätät mistä haluat ottaa auton käyttöösi. Autot tarjolla ja käyttöönotettavissa kellon ympäri!

Yhteiskäyttöauto on vaihtoehto oman auton omistamiselle - 24Rent

Yhteiskäyttöauto on vaihtoehto auton omistamiselle

Unohda oman auton omistamiseen liittyvät kulut, murheet ja hinnan alenema. Yhteiskäyttöautoa käytät kuin omaa autoa ilman omistamiseen liittyviä huolia!

Tsekkaa videolta kuinka helppoa yhteiskäyttöautoilu käytännössä on!

Autovuokraus on nyt vaivattomampaa kuin koskaan puhelimesi kautta! Heti kun tarve ilmenee, auto on saatavillasi. Älypuhelimellasi voit sekä varata että käyttää autoa ilman lisähuolia auton kunnosta tai huollosta.

Yhteiskäyttöautojen vuokraaminen on kukkarolle ystävällistä, koska useampi käyttäjä jakaa auton kustannukset. Lisäksi yhteiskäyttöautoilu on ympäristöystävällinen ratkaisu. Kun moni jakaa saman auton, vähennämme autojen määrää teillämme ja autamme samalla suojelemaan planeettaamme. 

24Rent ylläpito

Täydellinen ylläpito

Yhteiskäyttöauton varaus sisältää kaiken muun paitsi polttoaineen. Sinun ei tarvitse huolehtia auton huolloista, renkaanvaihdoista, puhtaanapidosta, vakuutuksista, veroista, tai muista autoiluun liittyvistä kuluista.

24Rent 247 tiepalvelu (2)

24/7 tiepalvelu

Yhteiskäyttöautoilu kanssamme on turvallista. Tiepalvelumme auttaa palvelumme käyttäjiä kellon ympäri autoon liittyvissä ongelmatilanteissa.

24Rent hinnat

Suomen selkein hinnoittelu

Meillä ei ole epäselvää hinnoittelua, kuukausi- tai vuosimaksuja. Palvelussamme näet hinnan heti varauksen yhteydessä. Suomen suurin ja edullisin yhteiskäyttöautopalvelu!

24Rent monipuolinen autokanta

Monipuolisin autokanta

Meillä on todella monipuolisesti erilaisia ja erikokosia autoja ja automerkkejä. Henkilö- ja pakettiautoja kaikissa kokoluokissa, sekä minibusseja. Näet saatavuudet kätevästi suoraan hakukoneessamme.

Yhteiskäyttöautot sopivat monenlaiseen arkeen

 

Tsekkaa videolta yhteistyöstämme Motonetin kanssa
Yhteiskäyttöautojamme löydät sadoista taloyhtiöistä ympäri Suomea
Yhteiskäyttöautot sopivat hyvin myös matkailuun

Usein kysytyt kysymykset

 

Mikä 24Rent on?

24Rent on yhteiskäyttöautopalvelu, jonka autoja voit vuokrata yli 20 paikkakunnalta Suomessa. Olemme alan markkinajohtaja Suomessa ja täysin kotimaisessa omistuksessa.

24Rent tarjoaa mahdollisuuden saada auto käyttöön joustavasti ja helposti. Meillä et täytä kuulakärkikynillä lomakkeita eikä sinun tarvitse vuokrata autoa yli omien tarpeidesi. Palvelun käytöstä ei peritä kuukausimaksuja, ja ensimmäisen vuokrauksenkin voit tehdä heti, kun tarvitset autoa.

24Rentin omistaa 24 Rental Network Oy. Yrityksen toinen yhteiskäyttöautopalvelu go now! toimii minuuttiveloituksella. Se palvelee erityisesti kaupunkilaisia ja sopii erinomaisesti lyhyisiin yhdensuuntaisiin matkoihin.

 

Missä toimistonne sijaitsee?

Meillä ei ole varsinaista toimistoa lainkaan. Toiminta-ajatuksemme perustuu siihen, että auton vuokraaminen on mahdollisimman nopeaa ja näppärää. Tämän vuoksi kaikki vuokraukseen liittyvä hoituu kätevästi verkossa silloin, kun sinulle parhaiten sopii, eikä sinun tarvitse tulla jonottamaan vuoroasi toimistolle ja täyttämään lomakkeita kuulakärkikynällä.

Varaamasi auto löytyy valitsemastasi noutopisteestä yleiseltä parkkipaikalta, kadun varrelta tai pysäköintitalosta, ja sen voi noutaa ja palauttaa koska tahansa valitsemasi vuokrausajan puitteissa.

Koska palvelemme sinua pääasiallisesti verkossa, eikä meillä ole resursseja vieviä toimistoja ja kalliita puhelinkeskuksia, pystymme pitämään hintatasomme edullisena nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu tarkemmin tähän Kysyttävää-osioon, jos sinulla on kysyttävää ennen varauksen tekoa. Olemme pyrkineet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin varaamiseen ja ajamiseen liittyviin kysymyksiin jo ennalta. Kun olet tehnyt varauksen, saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen, jossa on 24/7-asiakaspalvelunumero siltä varalta, että tarvitset asiakaspalvelumme apua ajosi aikana.

Kokeile helppokäyttöistä varaussivua!

 

Mikä on yhteiskäyttöauto?

Yhteiskäyttöauto on auto, jonka omistaa yritys tai muu yhteisö, ja joka on yrityksen asiakkaiden tai yhteisön jäsenten käytettävissä. Yhteiskäyttöautoilu eroaa perinteisestä autonvuokrauksesta siten, että yhteiskäytössä olevan auton voi vuokrata lyhyeksikin aikaa ja asiakas hoitaa itse auton noudon ja palautuksen ohjeiden mukaan – mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Miksi kannattaisi valita yhteiskäyttöauto?

Yhteiskäyttöauto on omistusautoa ekologisempi vaihtoehto ja ennen kaikkea helppo käyttää. Tutkimusten mukaan omistusauto seisoo paikallaan jopa 95 % ajasta ja aiheuttaa omistajalleen kuluja tältäkin ajalta. Yhteiskäyttöautolla maksat ajamisesta ainoastaan siltä ajalta, kun tarvitset autoa. Jos ajat vuodessa alle 10 000 kilometriä, kannattaa kaupunkialueella siirtyä pelkästään yhteiskäyttöauton ja julkisen liikenteen käyttäjäksi. Enemmänkin autoa käyttävillä yhteiskäyttöauto toimii hyvin oman auton täydentäjänä eri tilanteissa ja korvaa erinomaisesti esimerkiksi perheen kakkosauton.

Yhteiskäyttöautolla ajaessasi sinun ei tarvitse huolehtia vakuutuksista, veroista tai huolloista. Jos tarvitset autoa satunnaisiin ajoihin (kokoukset, kauppareissut, treenit ja muut vapaa-ajan menot), yhteiskäyttöauto on loistava vaihtoehto.

Tarvitseeko minun jakaa auto muiden asiakkaiden kanssa?

Vuokrauksesi aikana auto on täysin sinun käytössäsi. Muistathan kuitenkin, että vuokrauksesi jälkeen autoa käyttää seuraava asiakas, joten tyhjennä auto tavaroistasi vuokrauksesi päätteeksi ja siivoa irtoroskat. Näin myös seuraavan asiakkaan on mukava lähteä reissuun.

Paljonko auton vuokraaminen maksaa?

Näet ajantasaisen hinnan vuokrauksellesi varausjärjestelmästämme, kun syötät siihen haluamasi ajankohdan. Hintaan vaikuttaa vuokrauksen pituus, automalli, ajankohta ja sesonki. Vuokraaminen on edullisinta arkisin päiväaikaan sesonkien (esim. lomat ja arkipyhät) ulkopuolella.

Jos haluat vuokrata auton yli kuukaudeksi, tutustu minileasing-vaihtoehtoomme.

Voit jättää meille myös tarjouspyynnön, jos tarvitset käyttöösi useamman auton.

Miten vuokraan auton 24Rentistä?
Auto varataan, noudetaan ja palautetaan omatoimisesti. Meillä ei ole lainkaan toimistoja, joissa sinun pitäisi asioida ennen ajoa. Autot ovat hajasijoitettuina, jotta sinun on helppo ottaa auto itsenäisesti käyttöön läheltäsi. Lähetämme sinulle toimintaohjeita ennen kuin lähdet matkaan. Tukenasi kaikissa vuokrauksen vaiheissa on myös kätevä m.24rent.fi-sivusto, jonka voit avata kaikilla nykyaikaisilla selaimilla ja joka ei vaadi erillistä asentamista. Alla on kuvattu lyhyesti vuokrauksen eri vaiheet.
 
1. Varaa verkossa
Varaa haluamasi auto varausjärjestelmästämme osoitteesta www.24rent.fi ja maksa varauksesi verkkopankissa tai luottokortilla. Varausjärjestelmässämme on aina ajantasaiset saatavuus- ja hintatiedot. Varauksen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiin vahvistuksen, jossa on varauksen tiedot sekä ohjeet auton käyttöönottoon ja palautukseen. Saat myös linkin m.24rent-sivustoon, jonka kautta voit toimittaa mahdollisesti vielä tarvittavia lisätietoja. Linkki kannattaakin avata mahdollisimman pian.
 
2. Tarkasta ja valokuvaa auto ennen ajoa
Mene autolle, kun varauksesi on alkamassa. Avaa m.24rent-sivusto puhelimellasi. Tarkasta auto uusien vaurioiden varalta sivustolta löytyvän poikkeamalistan avulla. Ilmoita meille uusista poikkeamista m.24rent.fi-sivuston kautta. Valokuvaa auto myös eri kulmista, jotta voit todistaa, missä kunnossa auto oli, kun otit sen käyttöösi.
 
Auto on käytettävissäsi jo 15 minuuttia ennen varauksen alkua! Näin voit hoitaa auton kuvaamisen ja muut mahdolliset alkutoimenpiteet hyvissä ajoin ennen kuin varauksesi alkaa.
 
3. Avaa ovet puhelimellasi
Kun olet kuvannut auton, avaa ovet m.24rent.fi-sivustolta tai tekstiviestillä. Tarkempi ohjeistus auton käyttöönottoon ja palautukseen on m.24rent.fi-sivustolla, joka ohjaa sinua varauksesi kaikissa vaiheissa.
 
Huomaathan, että viestit toimivat vain sellaisista puhelinnumeroista, jotka meille on ilmoitettu varauksen yhteydessä.
 
4. Käytä kuin omaa autoasi
Kun olet valmis lähtemään matkaan, auto on kuin omasi. Aja ja pysäköi liikennesääntöjen mukaisesti ja pidä auto siistinä. Avaa ja sulje ovet varauksesi aikana normaalisti avaimella. Avaimet löydät autosta ohjeistetusta paikasta.
 
5. Palauta tankattuna ja siivottuna
Kun olet valmis palauttamaan auton, käy tankkaamassa tankki täyteen. (Autoon sopiva polttoaine ilmoitetaan auton tiedoissa ja polttoainesäiliön luukussa.) Palauta auto sen jälkeen takaisin sen noutopisteeseen, kerää tavarasi ja siivoa auto. 
 
6. Valokuvaa auto uudestaan
Tarkasta auto poikkeamalistan avulla myös varauksen lopuksi, koska vaurioita on voinut vieraan auton kanssa syntyä myös huomaamattasi. Valokuvaa auto, vaikka siinä ei olisikaan uusia vaurioita, jotta voit tarvittaessa todistaa myöhemmin, missä kunnossa palautit auton.
 
7. Lukitse ovet puhelimellasi
Laita avaimet takaisin ohjeistettuun paikkaan varauksesi päätteeksi ja sulje ovet puhelimellasi. Varmista, että auton valot sammuvat.
Miksei kukaan ole luovuttamassa autoa minulle?
24Rent on yhteiskäyttöautopalvelu, ei perinteinen autovuokraamo. Sen sijaan että meillä olisi toimipiste parissa suurimmassa kaupungissa, meillä on autoja eri puolella Suomea useissa eri paikoissa. Autojen joustava sijoittelu ja ympärivuorokautinen saatavuus tarkoittaa, että autoja ei luovuteta kasvokkain, vaan palvelemme sähköisesti. Yhteiskäyttöautoilu perustuukin omaehtoisuuteen. Autot noudetaan ja palautetaan omatoimisesti ohjeiden mukaan.