Tiedote 4.6.2018 - 24Rent ja K-ryhmä pilotoivat yhteiskäyttöautoja K-Supermarketeissa ja K-Raudoissa - 24Rent

24Rent ja K-ryhmä pilotoivat yhteiskäyttöautoja K-Supermarketeissa ja K-Raudoissa

06

Kesäkuu

Suomen johtava yhteiskäyttöauto-operaattori 24Rent tuo yhteiskäyttöautot valittuihin K-Rautoihin ja K-Supermarketeihin seitsemässä kaupungissa. Yhteiskäyttöautopilotin tarkoituksena on selvittää sitä miten kiinnostavaksi lähikaupat ja rautakaupat koetaan yhteiskäyttöauton noutopisteenä. Asiakkaiden vuokrattavaksi tulee Volkswagen Crafter 4MOTION -pakettiautoja ja SEAT Leon ST -henkilöautoja.

Olemme innoissamme yhteistyön tuomista mahdollisuuksista. Yhteiskäyttöautojen saavutettavuus paranee K-ryhmän kauppaverkoston kautta entisestään ja auton käyttämisen yhteydessä hoituu helposti myös kauppa-asiointi. Uudet K-Auton maahantuomat autot tuovat laadukkaan lisän kalustoomme muun muassa nelivetoisten pakettiautojen muodossa kertoo 24 Rental Network Oy:n toimitusjohtaja Matti Hänninen.

24Rent on nimetty yhdeksi kiinnostavimmista kiertotalousyrityksistä Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran listauksessa. Ympärivuorokautinen yhteiskäyttöautopalvelu on saatavilla jo nyt yli 20:ssa kaupungissa ja K-ryhmän kanssa tehtävän yhteistyön myötä palvelutarjonta laajenee entisestään.

Vuonna 2015 toimme ensimmäisenä palveluntarjoajana yhteiskäyttöautoja laajamittaisesti asumisen yhteyteen. Pilotista alkanut uusi konsepti on nyt levinnyt jo kymmeneen kaupunkiin usean toimijan kanssa. Päivittäisasioinnin yhteydessä käyttöön otettavaa yhteiskäyttöautoa ei ole ennen pilotoitu Suomessa ja odotuksemme ovat korkealla jatkaa Hänninen.

Vuokrattavat autot löytyvät seuraavista kaupoista: K-Supermarket Mankkaa (Espoo) K-Supermarket Mustapekka (Helsinki) K-Supermarket Manhattan (Turku) K-Supermarket Länsiväylä (Jyväskylä) K-Supermarket Okeroinen (Lahti); K-Rauta Lanterna (Helsinki) K-Rauta Laune (Lahti) K-Rauta Skanssi (Turku) K-Rauta Äimärautio (Oulu) K-Rauta Otra-Nekala (Tampere).

 

24 Rental Network Oy

24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden ja -tietojärjestelmien kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva yritys jonka yhteiskäyttöautoja löytyy yli 20:lta paikkakunnalta. Yrityksen ensimmäinen yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten lähes 300 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa. Yrityksen minuuttiveloitteinen go now! -palvelu täydentää tarjontaa erityisesti kaupunkilaisten tarpeisiin suunnitellulla palvelulla.

Lisätietoja:

24 Rental Network

Toimitusjohtaja Matti Hänninen

Palvelun kokeilu- ja kuvapyynnöt:

viestinta@24rent.fi

Kotisivu:

www.24rent.fi

Yritysinfo:

Lataa tästä (koko 1Mb)