Turku Science Parkin vuokralaiset ajelevat yhteiskäyttöautolla - 24Rent

Yaris rajattuAvasimme heti helmikuun alussa neljännen noutopisteen Turkuun. Uusin tulokas sijoitetaan Turun teknologiakiinteistöihin Q-Parkin operoimaan parkkihalliin Kupittaalle. Turun teknologiakiinteistöjen vuokralaiset saavat erikoisetuja autojemme käytöstä, mutta edullinen yhteiskäyttöauto on luonnollisesti kaikkien turkulaisten asiakkaidemme käytössä.

Käytetäänkö yrityksessäsi jo yhteiskäyttöautoa?

Yhteiskäyttöautot tukevat julkista liikennettä tarjoamalla joustavan liikkumisen lisäpalvelun ja tuomalla lisävaihtoehtoja omaan liikkumiseen. Palvelu on käytössä ympäri vuorokauden, sillä auto varataan verkossa ja se otetaan itsenäisesti käyttöön omalla matkapuhelimella. Yhteiskäyttöauto palvelee sinua kiireisinä messuaamuinakin, kun matkaan täytyy lähteä jo kukonlaulun aikaan. Autot ovat hajasijoitettuna katujen varsille, pysäköintipaikoille ja pysäköintitaloihin, joten auton voi ottaa kätevästi käyttöönsä läheltä kotia tai työpaikkaa. Meillä ei ole sitoutumispakkoa palvelun käyttöön, jolloin auton käytöstä maksetaan vain siltä osin kuin sille on tarve. Yhteiskäyttöautoilija voi myös jättää autonomistajan murheet taakseen ja nauttia vain parhaista puolista – ajamisesta.

Yhteiskäyttöautoa voi käyttää myös kimppakyyteihin työmatkoilla. Lue blogistamme miksi kimppakyydit pitäisi ottaa käyttöön jo huomenna. Lue lisää.

Varaaminen on entistäkin nopeampaa laskutusasiakkaille

Yksittäiset vuokraukset maksetaan turvallisesti verkkosivullamme dev-uusi.24rent.fi. Ymmärrämme kuitenkin, ettei yrityksen jokaisella työntekijällä ole pankkitunnuksia saatavilla. Voit hakea yrityksellesi laskutusasiakkuutta täältä. Tällä hetkellä valittavana on yksittäisiin vuokrauksiin tilisiirto sekä toistuviin ajoihin koontilaskutus ja voit lisätä yrityksestä 3 käyttäjää palvelulle. Ota yhteyttä yritysmyyntiimme yritysmyynti@24rent.fi jos käyttäjiä on useampia kuin 3 hlö.