Vapaat ajokilometrit 29.6-24.7.2015 - 24Rent

Vuoden 2013 Ford Transitimme ovat muuttaneet monta ihmistä uuteen unelmakotiin. Ne ovat siirtäneet sohvia, sänkyjä ja puutarhatarvikkeita – kaikkea tarpeellista ja välillä tarpeetontakin. Urheat työjuhtamme ovat siirtymässä syksyllä vihreämmille laitumille, mutta ne jaksavat vielä vaivatta palvella sinua kesähelteillä. Heinäkuun kolmena ensimmäisenä viikkona saat varaukseesi vapaat ajokilometrit vain viidellä eurolla! Heitä vaikkapa pidempi lenkki Transitilla festareille ja tartu tarjoukseen heti!

Sama etu on voimassa myös uusissa, Helsingin kantakaupungista löytyvissä Volkswagen Poloissamme. Ilmastoitu ja modernisti varusteltu Polo kuljettaa sinut mukavasti vaikka Suomen päästä päähän!

Vapaat ajokilometrit-tarjouksemme koskee valikoituja Ford Transit- ja Volkswagen Polo -merkkisiä autojamme maanlaajuisesti ja on voimassa 29.6-24.7.2015. Klikkaa varauskoneessamme vapaat ajokilometrit -tarjous aktiiviseksi lisäpalvelut-kohdasta ja valitse ajokilometrikohtaan pienin mahdollinen ajokilometrimäärä.

Varaa heti

24rent_paku-16small

Tarjous on voimassa seuraavissa autoissa:

Sekä Transit-pakettiautot että Polo-henkilöautot:

Helsinki:

Transit: Lauttasaari, Käpylä, Erottaja, Oulunkylä, Malmi, Herttoniemi, Munkkiniemi

Polo: Itä-Pasila, Lauttasaari, Kalasatama, Siltavuori, Konala, Eteläranta, Punavuori, Töölö, Hakaniemi, Kamppi, Ullanlinna, Kisahalli, Keski-Töölö, Alppila, Katajanokka, Munkkisaari, Ruoholahti, Kallio, Vallila, Etu-Töölö, Puu-Vallila, Ilmala, Pitäjänmäki, Kruununhaka, Käpylä

Espoo:

Transit: Suurpelto, Tapiola

Polo: Espoon keskus

Vain Transit-pakettiautot:

Vantaa: Porttipuisto, Kartanonkoski, Myyrmäki

Lahti: Sopenkorpi

Tuusula: Hyrylä

Järvenpää

Riihimäki: Räätykänmäki

Tampere: Partola

Joensuu: Karsikko

Oulu: Kaijonharju

Hyvinkää: Keskusta

Jyväskylä: Tourula, keskusta

*Tarjous on voimassa vain 29.6-24.7.2015 kotimaassa ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.