Varaa VW e-Golf tai Golf GTE jo tänään - 24Rent

Kaikki mitä sinun pitää tietää uudesta Volkswagen e-Golfista

Nyt saat täyssähköauton ajoon kätevästi läheltä ja kohtuulliseen hintaan. Täyssähköiset Volkswagen e-Golfimme löytyvät nyt Helsingin Q-Parkeista Vallilasta sekä Iso-Erottajasta. Pistokehybridi VW Golf GTE taas lähtee ajoon Q-Park Finlandiasta. Kaikki sähköautomme löytyvät siis lämpimistä pysäköintilaitoksista ja pääset kuivin jaloin ja tuulilasia skrapaamatta matkaan.

vuokraa sähköauto

Kuvassa oleva VW Golf GTE, sekä e-Golf, näyttävät liikenteessä tutulta Golfilta.

Täyssähköinen VW e-Golf on helposti lähestyttävä auto. Ulkoa se näyttää, muutamaa yksityiskohtaa lukuunottamatta, meille kaikille tutulta VW Golfilta eikä tunnelma muutu autoon istuttaessaankaan. Auto käynnistyy tavallisella avaimella, mutta hiljaisen moottorin hurahduksen sijaan kuulet kevyen merkkiäänen. Merkkiääni onkin ainoa ääni joka autosta kuuluu, sillä ajaminen automaattivaihteisella e-Golfilla on todella hiljaista ja sulavaa.

Keskikonsolissa on helposti omaksuttava mediajärjestelmä, jolla navigoit turvallisesti perille tai kytket vaikkapa Spotifysi autoon Bluetoothilla. Järjestelmä näyttää selkeästi paljonko ajokilometrejä on edessä ennen seuraavaa latausta. Lisäksi voit valita järjestelmän kautta kolmen eri ajomoodin väliltä. Normaalimoodi on oletuksena päällä, mutta eco- ja eco+ moodeissa sähköä säästetään muun muassa vähentämällä auton muita sähköisiä ominaisuuksia ja ottamalla jarrutusenergiaa talteen.

vuokraa sähköauto

e-Golfin latauspistoke löytyy perinteisen polttoaineluukun paikalta.

Täyssähköisen e-Golfin toimintasäde on optimaaliolosuhteissa jopa 190 kilometriä, mikä riittää erinomaisesti päivittäiseen kaupunkiajoon. Tutkimusten mukaan 87 % suomalaisten ajomatkoista on noin 30 kilometrin mittaisia eli arkiajossa on turhaa pelätä sähkön loppumista kesken kaiken. Sähköautolla ajaessa taloudellisen ajotavan merkitys kasvaa. Liikennevaloista kannattaa lähteä liikkeelle ripeästi ja ennakoida seuraavaa pysähdystä tai hiljennystä hyvissä ajoin. Sähköä kuluu sitä nopeammin, mitä enemmän käytät auton sähköisiä ominaisuuksia, esim. ilmastointia tai lämmitystä. Jos haluat lähteä pidempään ajoon jollakin sähköautoistamme, voit tutustua etukäteen Suomen julkiseen lautauspisteverkostoon täältä.

e-Golf on aina lähtiessäsi täyteen ladattu ja palauttaessasi auton sinun pitää kytkeä se latautumaan seuraavaa asiakasta varten. Q-Parkeista löytyy selkeä pysäköintiohjestus sähköautoille. Latauspistokkeen paikka löytyy pelkääjän puolelta auton takaosasta ja se näyttää perinteiseltä polttoaineluukulta. Luukku aukeaa painamalla ja auton latauspiuha löytyy takaluukusta. Piuhaa ei voi kytkeä latauspisteeseen tai autoon väärin, sillä piuhan päät ovat erimalliset. Kun lataus käynnistyy oikein, alkaa auton latausluukussa vilkkua vihreä valo ja latauspisteen valo muuttuu vihreästä violetiksi.

Hauskaa ja hiljaista matkaa sähköautojemme ratissa!