Helsinki

24Rent tarjoaa Helsingissä yhteiskäyttöauton ja pakettiauton vuokrausta. Vuokra-autoja löydät ympäri kaupunkia, pyrkimyksemme mukaan toivottavasti joskus myös kantakaupungista. Kaikki Helsingin vuokra-autojemme noutopisteet on esitelty alla.

Kaikilla vuokra-autoillamme on mahdollista matkustaa lisämaksusta myös ulkomaille. Talviaikaan tarjolla myös kitkarenkaallisia vaihtoehtoja vuokrattavaksi Euroopan matkoille. Helsingissä vuokraamme myös käytettyjä edullisempia autoja, joilla on mahdollista matkustaa esim.
Viroon.

Mikäli tiedät hyvän uuden sijainnin, tai toivot tietynlaista autoa vuokrattavaksi, kerro siitä meille Ota yhteyttä sivun kautta.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan aloittamaan toiminnan Helsingin kantakaupungissa heti kun kaupungin uuden pysäköintipolitiikan mukaiset yhteiskäyttöautojen pysäköintijärjestelyt astuvat voimaan. Toiminnan alkaessa myös kalustoamme tullaan monipuolistamaan. Asiasta voit antaa palautetta ja tiedustella tilanteen kehittymistä suoraan Helsingin kaupungilta: http://www.hel.fi/hki/Helsinki/fi/Yhteystiedot+ja+palaute