Yhteiskäyttöauto kiinteistöön lisäpalveluksi

Yhteiskäyttöautot täydentävät julkista liikennettä tuomalla joustavan lisäpalvelun oman liikkumisen suunnitteluun. Etenkin pääkaupunkiseudulla omalle autolle ei välttämättä löydy työpäivän ajaksi parkkipaikkaa lainkaan ja autoilun kustannukset nousevat vuosi vuodelta.

Käytännössä kiinteistön parkkipaikalle tuodaan yhteiskäyttöauto jota kaikki, esimerkiksi yrityspuiston, toimistohotellin, pysäköintilaitoksen tai vaikkapa ostoskeskuksen, asiakkaat voivat käyttää. Kynnys yhteiskäyttöauton sijoittamiseen kiinteistön parkkipaikalle on matala, sillä auton päivittäisestä huolenpidosta tai varausten hallinnoimisesta ei tule minkäänlaisia lisäkustannuksia 24Rentin pitäessä sekä autosta että varauksista huolen. Ei päänvaivaa huolloista, renkaidenvaihdoista, avainten luovutuksista tai pesuista.

Lisäksi ensimmäinen sijoitettu auto on aina ilmainen! Vastineena auton sijoittamisesta kiinteistö sitoutuu tarjoamaan yhteiskäyttöautolle parkkipaikan ja viestimään uudesta palvelusta asiakkailleen tasaisin väliajoin.

24Rentin auto löytyy jo usean Cityvaraston ja RTV:n myymälän läheisyydestä maanlaajuisesti. Auto on siis aina helppo ottaa käyttöön asioidessaan varastolla tai myymälän ostosmatkan yhteydessä.

Näin se toimii

varaa 100x100

Varaa käyttöön

Auton varaukset tehdään verkossa tai sovelluksellamme. Ajantasainen hinta- ja saatavuustilanne on aina helposti näkyvillä ja auton saa käyttöön jopa viidessä minuutissa.

 

avaa 100x100

Avaa ovet puhelimellasi

Varauksen alkaessa auto on valitsemassasi noutopisteessä ja ovet aukeavat tekstiviestillä tai mobiilisovelluksen kautta. Avaimet löytyvät hansikaslokerosta.

 

aja 100x100

Lähde matkaan!

Varauksen aikana auto on kuin oma autosi! Tankkaa auto ennen varauksen päättymistä, palauta se noutopisteeseen ja sulje ovet puhelimellasi. Valmista tuli!

 

Mihin yhteiskäyttöautoa voi käyttää?

kulkuvälinevertailu 300x300

Yhteiskäyttöautoilu pienentää matkakustannuksia.

Palaverimatkoihin
Edes tehokas julkinen liikenne ei pysty aina palvelemaan kaikissa tarpeissa. Yhteiskäyttöautolla kuljet palaverimatkan myös Espoon ja Vantaan välillä ja voit jättää oman auton kotiin.
Messuilla
Arvontalomake, lippupappuja ja esitteitä eri malleissa ja kokoluokissa sekä satoja ja satoja kyniä.
Työmatkoilla
Kolmen hengen työporukka lähtee työmatkalle Tampereelta Lahteen. Junaliput yhdellä vaihdolla maksavat yhteensä yli 200 euroa sekä taksimatkan asemalta asiakkaan luo. Omalla autolla kilometrejä kertyisi 131 per suunta, jolloin kilometrikorvaus lisineen olisi 128 €. Parkkihallista löytyvällä yhteiskäyttöautolla matka maksaisi 58 € + polttoaine.

Haluaisitko sinäkin parkkipaikallesi yhteiskäyttöauton arjen työasiointiin, palaverireissuihin tai messumatkoille ja asiakkaidesi käyttöön? Ota meihin yhteyttä tästä.