Yhteiskäyttöauto taloyhtiöösi

Käytännössä taloyhtiön parkkipaikalle tuodaan yhteiskäyttöauto, jota kaikki alueen asukkaat voivat vapaasti vuokrata. Asukkaille palvelu on helppoa ja toimintavarmaa, sillä auton voi ottaa käyttöönsä ympäri vuorokauden omien tarpeiden mukaan jopa vain 2 tunniksi eikä se vaadi sitoutumista.

Kynnys yhteiskäyttöauton sijoittamiseen taloyhtiön parkkipaikalle on matala, sillä auton päivittäisestä huolenpidosta tai varausten hallinnoimisesta ei tule taloyhtiölle minkäänlaisia lisäkustannuksia 24Rentin pitäessä sekä autosta että varauksista huolen. Ei päänvaivaa huolloista, renkaidenvaihdoista, avainten luovutuksista tai pesuista.

Lisäksi ensimmäinen sijoitettu auto on aina ilmainen! Vastineena auton sijoittamisesta asukkaiden lähelle taloyhtiö sitoutuu tarjoamaan yhteiskäyttöautolle parkkipaikan ja viestimään uudesta palvelusta asukkailleen tasaisin väliajoin.

Näin se toimii

varaa 100x100

Varaa käyttöön

Auton varaukset tehdään verkossa tai sovelluksellamme. Ajantasainen hinta- ja saatavuustilanne on aina helposti näkyvillä ja auton saa käyttöön jopa viidessä minuutissa.

 

avaa 100x100

Avaa ovet puhelimellasi

Varauksen alkaessa auto on valitsemassasi noutopisteessä ja ovet aukeavat tekstiviestillä tai mobiilisovelluksen kautta. Avaimet löytyvät hansikaslokerosta.

 

aja 100x100

Lähde matkaan!

Varauksen aikana auto on kuin oma autosi! Tankkaa auto ennen varauksen päättymistä, palauta se noutopisteeseen ja sulje ovet puhelimellasi. Valmista tuli!

 

 

Mihin yhteiskäyttöautoa voi käyttää?

1. Arjen ajomatkat

Minimivarausaikamme on vain 2 tuntia, joten saat helposti esimerkiksi koko viikon ruokaostokset tuotua kotiin yhteiskäyttöautolla ja viet lapset harrastamaan. Vuokrahinnat lähtevät reilusta kymmenestä eurosta / 2 tuntia.

2. Harrastuksiin kulkeminen

Salil eka, salil vika? Yhteiskäyttöautolla kuljetat treenikamat helposti sellaisiinkin harrastuksiin, joihin ei julkisilla pääse. Myös karvaiset ystävät ovat tervetulleita kyytiin, kunhan ne kulkevat omassa kopassaan.

3. Työmatkat

Yhteiskäyttöauto on usein niin edullinen hinnaltaan, että ajaessasi sillä työajot voit tienata kilometrikorvauksilla ylimääräistä

Yhteiskäyttöauto vuokrakohteen asukaskäytössä

24Rent ja VVO-yhtymä Oyj ovat kehittäneet konseptin, jossa VVO:n Lumo-brändin asukkaat saavat käyttöönsä yhteiskäyttöisen auton suoraan talonsa parkkipaikalta. Pilotointi aloitettiin Espoon Suurpellossa ja tällä hetkellä edun saavat jo asukkaat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Tarkoituksena on laajentaa konsepti maanlaajuiseksi. parkkipaikalta.

 

Meihin voivat ottaa yhteyttä taloyhtiön puheenjohtajat, asukasyhdistykset, isännöitsijät ja asukkaat.

Haluaisitko sinäkin taloyhtiönne pihaan yhteiskäyttöauton arjen asiointiin? Ota meihin yhteyttä tästä.